Sporturile mele

2008-10-16 23:17:29
|
Marius Ghenea - Sporturile mele

Am primit o stafeta de la Radu Ionescu, parte dintr-un blog-relay despre sporturile favorite ale fiecaruia. Radu are preocupari sportive spectaculoase, chiar extreme, asa ca relatarea mea va fi probabil mult mai modesta, dar fac si eu o incercare:

divestar.jpg– open water diving: am inceput cu vreo 8 ani in urma in Maldive cu un curs PADI si apoi am continuat, an de an, sa ma scufund in diverse calatorii, asa incat pana in prezent am acumulat in log-book cam orice tip de diving de la night-diving, wrek-diving si cave-diving pana la scufundari cu Marele Alb, in cusca metalica, evident 🙂 cam prin toate marile, insa favoritele mele sunt Maldivele, apoi in Caraibe mi-au placut anumite zone din Cancun si Cozumel, in Pacific am facut diving cu Manta Ray in Bora Bora, in Africa de Sud cu Marele Alb, dar m-am scufundat si in Atlantic, Mediterana, Marea Rosie (cam tot in afara de Oceanul Arctic). Ce imi place la diving este ca nu este un sport solicitant (nu e nevoie nici de forta fizica si nici de alte calitati speciale, dimpotriva poate fi practicat chiar si de oameni cu slabiciuni sau chiar handicapuri fizice) si ca iti ofera, fara efort, o lume minunata, spectaculoasa, unica, acolo in adancuri (cand spun “adancuri”, ma gandesc la adancimi de 25-30 m, nu mai mult)

– Schi, am reinceput sa schiez mai frecvent in ultimii 2-3 ani, de cand l-am pus pe schiuri si pe baietelul meu care are acum aproape 6 ani si ma intreaba daca putem merge saptamana viitoare la schi (am incercat sa ii explic ca acum nu e sezon de schi, dar a vazut el odata in Dubai o pista de schi indoor si de atunci crede ca se poate face in orice anotimp)

Mai departe as da stafeta aceasta catre Claudiu Gamulescu, Madalin Durca si Liviu Taloi. Chiar sunt curios sa vad cu ce “se lauda” fiecare 🙂

Comments 5

  1. de ce nu pune nimeni la sport extrem
    dorinta de a-ti mentine statutul de Om
    in romania
    ?!?

    am i a freak? sau doar mi-e putin moralul la pamant?

  2. Baietelul tau stie ce stie . In Austria unde este ghetar se poate schia acuma fara nici o problema. De exemplu la Solden acum zapada este de 60 cm 🙂

  3. Pingback: Sporturile mele - leapsa de la Marius Ghenea | Liviu Taloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *