Comments 5

  1. Sunt foarte utile astfel de lectii. De prea multe ori am intalnit acest blocaj numit “bani”. De cele mai multe ori lipsa de experienta si lipsa unei pregatiri temeinice e compensata cu bani.

  2. Din cate am vazut din emisiunea “Arena Leilor”, dumeavoastra sunteti un expert It. Inainte va intreb despre aplicatie vreu sa va dau ceva detalii pentru a intelege despre ce este vorba. Daca va uitati , dati zoom la hartile de la Google, la o anumita scara vor apara imagini din trafic. Partea pe care nu o foloseste Google este promovarea anumitor imagini in scopuri publicitare. Intrebarea mea este: – Exista vro aplicatie care foloseste Punctele de repr + Harta + Publicitate?

  3. Post
    Author

    Nu stiu sa va spun daca exista o astfel de aplicatie, din pacate. Eu cel putin nu am vazut nimic disponibil in StreetView ca advertising cu geolocalizare de business. O problema cu StretView esta ca nu are imagini recente, multe dintre ele sunt destul de vechi, poate de aceea inca nu se poate practica un asemenea tip de reclama…

    Marius Ghenea.

  4. Pingback: Ce afaceri mai merg pe timp de criza? - Andrei Chira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *