Fondul 3TS Catalyst România și GECAD Group investesc în Smart Bill, liderul pieței de facturare

2016-04-07 09:35:09
|
Marius Ghenea - Fondul 3TS Catalyst România și GECAD Group investesc în Smart Bill, liderul pieței de facturare

In calitate de Investment Director al 3TS Catalyst Romania sunt foarte bucuros sa anunt investitia in SmartBill facuta de 3TS Catalyst Romania impreuna cu Gecad Group, investitie ce depaseste un million de Euro.

SmartBill este cel mai utilizat program de facturare din Romania, folosit in prezent de mai mult de 33.000 de utilizatori. Sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud si pe dispozitive mobile, oferind acces permanent și independent de locație către mai mulți utilizatori simultan, aceștia având posibilitatea de a emite facturi, chitanțe, avize și proforme în mai puțin de 30 de secunde.

Sunt încrezator că Smart Bill poate să crească în continuare foarte rapid, peste avansul pieței de servicii cloud pentru afaceri din România. Evoluția accelerată este potențată de investiția realizată, precum și de echipa excelentă de antreprenori și management.

Pentru mai multe informatii:

http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/195787/catalyst-romania-si-radu-georgescu-investesc-peste-1-mil-euro-in-smart-bill.html

http://3tscapital.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *