Romania Start-Up Plus

2016-07-12 12:51:01
|
Marius Ghenea - Romania Start-Up Plus

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a lansat, spre consultare publica, ghidul “Romania Start-Up Plus”, in valoare de 105 milioane euro din alocarea aferenta Programului Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020, avand ca obiective stimularea antreprenoriatului si crearea de locuri de munca.

Schema pentru start-up-uri poate fi derulata de Autoritatile Publice Locale, Camerele de Comert, Furnizorii de servicii de Formare Profesionala Continua (FPC), universitatile si ONG-uri care pot aplica pentru a fi administratori de schema.

Detalii, in fisierele atasate sau pe site: http://www.fonduri-ue.ro/presa/noutati/1963-romania-start-up-plus-105-milioane-de-euro-pentru-antreprenoriat-si-crearea-de-locuri-de-munca

Comments 1

  1. Nu cred că programe de acest gen sunt pt. toată lumea!Mai concret dețin 2 solarii în suprafata de 500 mp și o gradina de 1000 mp și aș vrea sa cresc numărul solariilor și sa achiziționez un tractor de maxim 45 hp cu utilajele necesare. Am încercat sa depun dosar pt obtinerea de fonduri în sesiunea2007-2013 și nu am obținut punctaj,în sesiunea 2014-2020 nu ma încadrez,de banci nu poate fi vorba că nu am cu ce sa garantez,de la primarie nu intereseaza pe nimeni,in zona mea nu am auzit de ONG-uri (Berezeni,jud.Vaslui) care sa se ocupe de așa ceva. Mai sunt așa numitele G.A.L.-uri care au fonduri numai pt anumite persoane! Deci eu cred că cei “mici” ca mine nu v-or avea niciodata șanse pt dezvoltare,dacă nu au relații!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *