Catalyst Romania Fund II, investeste 1.2 milioane euro in Seedblink.

2021-07-08 12:12:35
|
Marius Ghenea - Catalyst Romania Fund II, investeste 1.2 milioane euro in Seedblink.

Un moment important pentru noul fond de investitii Catalyst Romania si, cred eu, un moment important pentru tot ecosistemul romanesc si regional european de investitii in startupuri de tehnologie: am anuntat azi investitia noastra de 1.2 milioane euro in Seedblink, platforma romaneasca de equity crowdfunding si business-ul de crowdfunding cu cea mai rapida crestere in Europa in ultimul an.

Aceasta investitie care face parte dintr-o runda de 3 milioane euro, avand Catalyst Romania Fund II ca lead-investor, reprezinta in plus pentru noi si un parteneriat strategic, avand in vedere ca Seedblink are misiunea de a sustine companiile tech-startup, deci cele aflate la inceput de drum, cu investitii initiale de tip seed. Echipa noastra de la Catalyst Romania, sustine investitii mai mari in stadiul urmator de dezvoltare al acestor companii, respectiv investitii venture-capital.

Impreuna cred ca putem realiza mult mai mult decat am fi putut realiza separat, pe drumul catre democratizarea dar si profesionalizarea investitiilor de acest tip, de care orice economie sanatoasa are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *