Romanii au talent?

2011-02-28 11:35:10
|
Marius Ghenea - Romanii au talent?

Nu am urmarit emisiunea “Romanii au talent”, insa am aflat azi ca unul dintre participanti este o mai veche cunostinta, Radu Comanescu, tanarul regizor care a venit cu ceva timp in urma in Arena Leilor pentru a propune o investitie intr-un film artistic gen “Fast and Furious” romanesc (curse ilegale de masini), combinat cu Karate Kid (pentru ca la un moment dat, in sinopsis apare si un bunic). Nu a primit atunci finantare, pentru ca proiectul nu era unul realizabil, insa daca acum va castiga acest concurs, incaseaza cei 120 mii euro, deci iese chiar mai bine ca in Arena (unde limita maxima este de 100 mii euro). Ma bucur sa aud ca Arena Leilor este o pepiniera buna pentru “Romanii au talent?” si le recomand producatorilor Pro sa analizeze si alte “cazuri” din Arena TVR-ului, poate mai gasesc asemenea romani talentati, daca nu la business, macar la circ (sincer mi s-a parut ca Andi nu se integreaza prea bine in acel circ).

Comentarii interesante pe acest subiect am gasit in Arhiblog.ro si Raluxa.com, carora le multumesc pe aceasta cale. Daca doriti sa revedeti secventele din Arena, iata-le aici:

Comments 11

  1. Chiar avem in Romania multe talente.Trebuie doar gasite si promovate.Poate,in felul acesta vom reusi sa schimbam imaginea pe care o are Romania in afara.

    Romania este o tara care poseda atat bogatii naturale cat si oameni de valoare.Asa ca trebuie sa profitam de acest lucru pentru a face o schimbare in bine.

  2. Post
    Author

    Desigur, exista mult talent in Romania! Ce voiam sa spun cu acel semn de intrebare era faptul ca intr-o emisiune ca aceasta, talentul cautat de producatori este cel din zona “circului”. Asta se intampla in general atunci cand singurul criteriu este audienta…

  3. Sunt de acord cu Dvs.E pacat k se pune accent pe prostia omeneasca si se pierde esentialul.

    Eu totusi sper ca intr-o buna zi lumea sa realizeze ca nu prin ,,circ” trebuie sa ne afirmam, ci prin faptul ca suntem un popor inteligent si trebuie sa aratam asta prin actiunile noastre.

  4. Interesant este ce mult timp din economia emisiunii a fost alocat acestei perechi mama-fiu. Pentru orice om cu un oarecare simt al valorilor sau macar bun simt, era clar ca cei doi au grave probleme de integrare, ca sa fiu alunecos. In schimb, banditii care eu editat emisiunea au focusat interesul fraierilor pe anomalia lor de comportament, stiind perfect ca cei doi vor fi zdrobiti de incultura comentatorilor de pe siteul dedicat emisiunii. Cind o persoana nu este in perfecta stare a facultatilor mintale nu este de ris sau de blamat. Cine se coboara la nivelul de a comenta persoane bolnave, si de asemenea, administratorii care permit asemenea comentarii, nu sint decit niste persoane cu un orizont al cunoasterii tinzind spre zero, animate de motivatii care reflecta mizeria morala a unei bune parti din corpul social.Ca de obicei, PRO tv nu se dezminte in efortul zilnic de a propaga scandalul, maneaua, miliardarii de carton si caterinca ieftina.

  5. eu m-am uitat la emisiune, a venit si cu mama lui care a facut si ea un show inclus in oferta. In orice caz, nu stiam daca se preface sau chiar asa este el. Din cate stiu a fost respins, deci probabil nu o sa il mai vedem la Romanii au talent.

  6. Post
    Author
  7. Este greu sa te realizeli in film mai ales cand vine vorba de un lung metraj. L-am vazut la Romanii au talent pe acest baiat si sincer sa spun am crezut ca este actor platit care sa faca amuzament si sa creasca audienta. Si eu am idei bune si am venit in Bucuresti in urma cu un an jumatate pentru a face regie de film. Lupta la UNATC este mare si sincer nu cred ca a facut nici o facultate de film, mai ales dupa ce am vazut prestatia la Romanii au talent. Fiind student la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri poate o sa vizitez si eu Arena Leilor, dar numai dupa ce o sa fiu atat de pregatit incat sa nu plec cu capul plecat…

  8. Nici nu cred ca este genul de emisiune la care sa va uitati 😀
    Intrebarea este daca dl Marius Ghenea are vreo emisiune preferata la televizor, pentru care este dispus sa amane alte lucruri pentru a urmari acea emisiune.

  9. La ce tufa era baiatu ala, chiar ca, pepiniera e cuvantul potrivit :))
    Si printre altele am obervat mai sus prezenta distinsului Andi Moisescu, fapt pentru care il rog sa nu se supere ca i-am imprumutat replica ‘de final’ intr-un comentariu anterior (mama m-a invatat sa iau ce-i bun de la oameni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *