Ziua Barbatului in Tribute cu Directia5

2011-05-05 13:20:39
|
Marius Ghenea - Ziua Barbatului in Tribute cu Directia5

Foarte potrivit momentul, in ziua a cincea din luna a cincea, sa sarbatorim diseara la Tribute Ziua Barbatului cu Directia a cincea! Prietenii stiu de ce. A propos de Ziua Barbatului, am aflat si eu zilele trecute ca aceasta ar fi o initiativa Bergenbier, sincer nu stiam asa ceva pana acum. Am aflat informatia chiar intr-un mod brutal, pentru ca un individ m-a acuzat pe Twitter ca fac reclama la Bergenbier, cand vorbesc despre Ziua Barbatului. Sa fim bine intelesi: nu cred ca am baut vreodata Bergenbier, nu fac reclama acestei marci, dar daca au avut o astfel de initiativa numita Ziua Barbatului, si daca aceasta initiativa chiar are succes, nu pot decat sa ii felicit! Eu am primit deja mai multe urari de La Multi Ani incepand de dimineata, asa ca ziua se anunta ca una aniversara. Din cate inteleg, va fi un public foarte numeros diseara in Tribute, sper sa ne distram foarte bine impreuna cu Directia 5, au o muzica excelenta:

Comments 7

  1. nu-i problema, de acum ziua de 5 mai o sa fie asociata cu marca Bergenbier. Baieti destepti au fost. Eu stiam treaba asta… de cand se tot chinuie ei sa faca aceasta treaba.

  2. Post
    Author
  3. Cu placere, Marius! Ma asteptam sa curga urarile din partea fetelor care viziteaza site-ul tau. Asa ar fi fost frumos ca doar si tu ne-ai spus La multi ani de 8 martie, nu? 🙂
    O zi buna!

  4. Post
    Author
  5. Sa incerce un barbat sa ne spuna asta ca si scuza de aniversarile noastre! 🙂
    Oricum, bila alba pentru tine, Marius! Chiar si asa, ne tii partea. Asa da, barbat! 🙂
    Mie imi plac oamenii determinati. Nici eu nu stiam de Ziua Barbatului pana ieri. Cand am vazut, insa, cu cata hotarare o sustii, asa cum ar trebui sa o faca mai multi dintre voi ( meritati si voi macar o zi, noi avem destule! ), mi-a placut teribil si am dat Cezarului ce e al Cezarului. Desi si eu sunt cam sfioasa din fire! 😀
    Ma opresc aici. Sa nu imi bata prea tare obrazul timidele! 🙂

  6. La multi ani!!

    E drept ca urarea vine cu intarziere, insa ziua barbatilor e in ficare zi, iar noi femeile stim asta, si cred k barbatii sunt rasfatati din plin. Dar e adevarat ca si voi meritati o zi oficiala asa ca sper k ati trait-o din plin.

    Daca stam sa ne gandim, nu avem nevoie de o zi oficiala pentru a ne simti bine si pentru a ne rasfata reciproc.
    Asta o facem atunci cand o simtim si cred ca asta e ceea ce conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *