Inscrie-te acum la a doua editie a BusinessDrive StartUp (Timisoara 25 aprilie 2018)

 Scurt teaser al evenimentului BusinessDrive StartUp care a avut loc in 17 ianuarie la Bucuresti
INSCRIE-TE LA CONCURSUL BUSINESSDRIVE STARTUP!
Esti antreprenor la inceput de drum, ai o idee de business si cauti resurse pentru a ti-o materializa? Doresti sa te dezvolti si sa-ti cresti competentele invatand de la cei mai buni?
Vrei sa devii vizibil si sa-ti promovezi afacerea si brandul personal, in mediul de business? Ai urmarit „The Apprentice” sau „Arena Leilor” si ti-ai fi dorit sa fii printre participanti?
Inscrie-te in competitia BusinessDrive.startUp si arata-ne ce poti!

Concurentii – antreprenori in devenire, la inceput de drum sau consacrati, care isi vor sustine ideile / proiectele in fata juriului, in lupta pentru finantare si know-how. Prezentarea ideilor in cadrul evenimentului va contribui semnificativ la vizibilitatea si promovarea afacerii si a antreprenorului atat catre audienta prezenta la eveniment, cat si catre audienta online, prin intermediul inregistrarilor video si a materialelor realizate.

Juriul – format din patru Business Angels de notorietate, va asculta si evalua cu interes proiectele prezentate, iar la finalul sesiunii de pitching fiecare membru va alege cate un concurent pentru care isi va asuma rolul de mentor si de potential finantator. Impreuna cu acestia, cei patru Business Angels vor intra apoi, alaturi de intreaga audienta, in competitia prilejuita de runda de simulare BusinessDrive ce va desemna marele castigator.

1. Dragos Anastasiu


Presedintele Grupului Eurolines Romania, care reuneste cea mai mare retea de agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial iar din 2015 a intrat in industria hoteliera, prin achizitia unui resort de 4 stele in Delta Dunarii, Green Village.

2. Felix Patrascanu


Membru fondator si managing partner al companiei lider pe piata serviciilor de curierat rapid din Romania, FAN Courier, infiintata in 1998. Compania cu capital integral romanesc deserveste cei peste 40.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.250 de colaboratori si a unei flote auto proprii de peste 3.200 de autovehicule.

3. Marius Stefan


Antreprenor in serie si pasionat de invatare continua. Dupa ce a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland, s-a intors in tara si a dezvoltat mai multe afaceri in retail, advertising si servicii. Cea mai mare parte a timpului o dedica Autonom (www.autonom.ro).

4. Ovidiu Sandor


Ovidiu Sandor este unul dintre cei mai importanti antreprenori si oameni de afaceri din Timisoara, cunoscut in principal pentru investitiile in domeniul imobiliar, cum sunt City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj-Napoca.

Participantii – persoane interesate de dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, ce vor asista la sesiunea de pitching si vor participa apoi, ca si competitori, la runda de simulare de business, putand castiga vouchere de discount la sesiunile programului BusinessDrive.

Amfitrionii – Marius Ghenea (antreprenor in serie si business angel), moderatorul sesiunii de pitching si Dragos Popescu (fondatorul programului BusinessDrive) care va modera runda de simulare. Ambii amfitrioni vor juca si rolul de antrenori pentru concurenti.

Daca vrei sa vezi programul si regulamentul de concurs pentru editia din 25 aprilie, acceseaza acest link.