Urmatorul MBA Open Class Maastricht: Ploiesti, 28 martie

2011-03-11 16:25:49
|
Marius Ghenea - Urmatorul MBA Open Class Maastricht: Ploiesti, 28 martie

Voi sustine urmatorul Master Class de Antreprenoriat cu Maastricht School of Managment la Ploiesti, pe 28 martie, la Camera de Comert, incepand cu ora 16:30. Participarea este ca de obicei libera, pentru inscrieri mergeti pe site-ul MSM Romania. Tot cu aceasta ocazie, la Ploiesti, va exista posibilitatea sa ofer semnaturi pe noua carte “Antreprenoriat: drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”, care se lanseaza oficial pe 21 martie. Am raspuns pozitiv si acestei noi initiative sociale a colegilor de la MSM si voi vorbi acolo despre managementul cresterii unei companii, un subiect pe care l-am prezentat si aseara, in cadrul primului Open Class de anul acesta. Le multumesc tuturor participantilor de ieri, sper ca fiecare a putut sa ia macar cateva informatii utile din acest curs. Mesajele si feedback-ul vostru ma ajuta sa imbunatatesc prezentarea si sunt foarte apreciate!

Comments 9

  1. prezentarea de ieri seara a fost una extraordinara cu un Marius care pare ca este neobosit si mereu mai tanar.sa speram ca pofta de predat il va tine pe Leu departe de business si mai aproape de noi si in acest fel vor scadea si preturile.gresesc undeva?

  2. O prezentare densa (greu de livrat in timpul alocat, cred eu), care a indicat ce inseamna cursurile: concepte teoretice exemplificate si mai ales analize aplicate cauza-efect, riscuri si controale, pana la rele practici si fisiere de lucru.

    Experienta ta larga si de succes in diverse roluri (antreprenor, manager, investitor) ridica inevitabil asteptarile audientei de a i se vorbi cat mai mult din aceasta experienta.
    Nu au fost foarte multe exemple din experienta personala, iar unele nu au facut referire efectiva si de aceea poate au parut aride, pentru o prezentare.
    De exemplu, insistenta pentru analiza de catre antreprenor a fisierului de stocuri, pentru controlul capitalului de lucru si a cash flow-ului, indica faptul ca este un control cheie, dar care poate fi neinteles si minimizat, si care merita deci sa i se dea “viata”. Probabil are in spate anumite experiente si indica un anume stil de management.

    Pe langa abilitatea de a relationa, se vede ca iti place si ca te simti la locul potrivit acolo, si asta da incredere audientei.

    Ca atare, asteptam cu interes si S4S unde ne bazam pe feedback-ul tau !

  3. Daca sunteti amabil sa-mi raspundeti va rog la cateva intrebari as fi foarte recunoscator.
    In primul rand pe site scrie ,,pentru a rezerva un loc este necear sa trimiteti numele, compania si functia la adresa event@msmro.org” Daca ultimele doua campuri nu le indeplinesc, in sensul ca nu lucrez la nicio companie, pot totusi sa ma inscriu? Iar daca raspunsul este afirmativ nu trebuie sa platesc nici o taxa suplimentara?

    Multumesc anticipat
    Va salut.

  4. Post
    Author

    Nu trebuie sa fiti angajat la o companie, introduceti acolo ceea ce descrie cel mai bine situatia personala (student, antreprenor, freelancer, etc.). Si nu exista nicio taxa de participare, este un curs complet gratuit, in limita locurilor disponibile.

  5. Cursul de joi a fost foarte potrivit pentru ce se doreste a fi MBA Master Class (un mic “test drive” pentru programul EMBA). Cu toate ca “target-ul” audientei a fost potentialii studenti EMBA, ai pregatit prezentarea si pentru celelalte categorii de participanti (studenti in principal), ceea ce a ajutat in intelegerea unor concepte esentiale inainte de aparitia riscurilor obisnuite ale cresterii unei companii. Mi-a placut foarte mult stilul prezentarii – concis – exact – serios, cum ma asteptam (avand in prestatia excelenta din “Arena leilor”. Abia astept cursul de Innovation & New Business din iunie.
    Cum spunea un prieten (participant la curs), seara aceea a adus “hrana pentru suflet”.
    Multumim.

  6. Prelegerea ref la Antreprenoriat de joia trecuta (scuze pt intarziere in feed-back) e necesara din cand in cand pe post de reality check, e vital sa constientizezi toate greselile efectuate (depasite / continuate), sa fii exorcizat de fumurile atotcunoasterii.
    Multumesc d-lui Ghenea pt sintetizarea ideilor (in forma de dus rece) si pt semnalul de alarma din final, inca suferim – din motive de obicei necorporative – de sindromul “intepenirii in proiect” in ceea ce priveste echipa.
    Astept urmatoarea sedinta de exorcizare … Doamne-ajuta.

  7. Post
    Author
  8. Pingback: MBA Open class Maastricht în Ploiești | waven.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *