Lansarea cartii “Antreprenoriat” in tara

2011-03-20 14:22:04
|
Marius Ghenea - Lansarea cartii “Antreprenoriat” in tara

21 martie, Bucuresti, ora 18:00, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, lansarea oficiala nationala

22 martie, Bucuresti, ora 16:00, Hotel Intercontinental, lansare pentru studentii prezenti la StartupFest Bucuresti

25 martie, Cluj, ora 18:00, Hotel CityPlaza, Grand Ballroom, lansarea cartii la Cluj in cadrul SchoolforStartups (pentru inscrieri, mergeti pe site-ul Fundatiei Post-Privatizare)

28 martie, Ploiesti, ora 17:00, Camera de Comert, in cadrul prezentarii Open Class sustinuta impreuna cu Maastricht School of Management (inscrieri pe site-ul MSM)

29 martie, Timisoara, ora 11:00, Centrul Regional de Afaceri Timisoara, in cadrul BusinessDays Timisoara (vor fi evenimente de semnare a cartii si pe 30 si 31 martie, in jurul orei 13:00, tot in cadrul BusinessDays)

7 aprilie, Iasi, ora 13:30, in cadrul conferintei Finantare.ro

Voi reveni si cu alte detalii, in masura in care se vor adauga noi orase pe harta de lansare nationala a cartii “Antreprenoriat“.

Comments 26

  1. Post
    Author

    Stiu, mi-as dori sa facem si acolo o lansare! Sper sa gasim o colaborare acolo sau o solutie pentru a putea lansa cartea si la Craiova…

  2. In ce librarii din Bucuresti se poate gasi cartea, si incepand de cand?

  3. Sunt interesat de cartile rezervate, acestea cand vor ajunge in mainile celor care le-au rezervat? Va multumesc anticipat!

  4. Post
    Author

    Din cate stiu, va fi disponibila in majoritatea retelelor mari de librarii din Bucuresti si din tara, incepand din aceasta saptamana (in functie de logistica editurii).

  5. Post
    Author
  6. Felicitari domnule Marius Ghenea pentru lansarea acestei carti. Va admir foarte mult si va respect!

  7. Buna ziua. Ar trebui sa primim un mail de confirmare la inscrierea pentru prezentarea din Ploiesti? Sau faptul ca am dat mail este suficient?

  8. Post
    Author
  9. Post
    Author
  10. Pingback: Interviu Marius Ghenea – despre “Antreprenoriat” si Timisoara Business Days, cu Mihai Stanescu « Evenimente pentru manageri si antreprenori de succes

  11. Pingback: Antreprenoriat | Radu Popescu

  12. Pingback: Bogdan Iordache » Blog Archive » Doua carti pentru antreprenori

  13. Post
    Author

    Nu am inca informatii despre o lansare la Constanta, din pacate. Oricum, vom incerca sa acoperim cat mai multe orase mari ale tarii.

  14. Pingback: O carte utila: “Antreprenoriat” de Marius Ghenea | Razvan Pascu

  15. Post
    Author
  16. Pingback: » Conferinta Finantare.ro, Iasi, 7 aprilie

  17. Pingback: jumatate plin, jumatate gol » Adi Stan

  18. Bună dimineața 🙂

    Domnule Marius Ghenea,
    Sperăm să veniți și prin Sibiu cu autografe și cărți „calde”. Mă bucur că dintr-o întâmplare am dat de pagina dumneavoastra de internet, vă voi urmări cu dragă inimă.
    Succes în proiectele viitoare, sănătate și putere de muncă.
    Vă aștept în Sibiu!

  19. Post
    Author
  20. Buna dimineata,

    Am terminat de citit cartea dvs si am gasit lucruri foarte interesante acolo pentru unul la inceput (ca mine). Dar cel mai mult cartea mi-a crescut interesul pentru acest domeniu, al antreprenoriatului, asa ca va rog, daca se poate, sa-mi spuneti niste recomandari de carti pe care ar trebui sa le citesc in continuare.

    Multumesc

  21. Post
    Author

    George,
    Ma bucur ca ai gasit lucruri interesante in carte. Daca vrei sa citesti mai multe carti de antreprenoriat si de business in general, poti sa cauti la sectiunea de carti a site-ului meu, acolo mai apar si alte recomandari de carti utile pentru antreprenori. Nu exista inca alte carti romanesti pe acest subiect, in afara de Antreprenoriat, din cate stiu eu, dar sunt unele carti straine care ar putea fi utile. Cea mai buna carte pentru start-up-uri este probabil cea a lui Guy Kawasaki, The Art of the Start. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *