La Chisinau, 18-19 mai

2011-05-15 16:00:36
|
Marius Ghenea - La Chisinau, 18-19 mai

Voi fi la Chisinau in perioada 18-19 mai, pentru a participa la Moldova ICT Summit, cel mai important eveniment IT din Republica Moldova. Detaliile despre conferinta le gasiti pe site-ul evenimentului, prezentarea mea va fi una de antreprenoriat online. Cu aceasta ocazie, ma bucur sa pot face si lansarea oficiala a cartii Antreprenoriat in Republica Moldova, atat in cadrul ICT Summit pe data de 18 mai, cat si impreuna cu organizatia de antreprenori JCI Chisinau, pentru mediul antreprenorial local, pe data de 19 mai (la ora 12, la Jazz Cafe in Chisinau; participarea va fi doar pe baza de invitatie, pentru mai multe detalii luati legatura cu JCI Chisinau). Am constatat ca exista o mare dorinta de carti de business romanesti in Moldova si sunt onorat sa pot duce si peste Prut o astfel de carte romaneasca de antreprenoriat. Ne vedem la Chisinau!

Comments 9

  1. Post
    Author

    Anda,

    Multumesc mult pentru feedback, tocmai am introdus aceste butoane de like si de share cu Facebook si Twitter, daca dai click pe orice post, la finalul articolului apar aceste butoane, transversal, pe toata coloana. Sa imi spui cum iti plac!

  2. Post
    Author
  3. Tocmai s-a finisat sesiunea Dvs, mi-a placut cu adevarat.. sper sa fac rost de cartea Dvs.. mersi pentru prezenta 🙂

  4. Post
    Author
  5. Post
    Author

    Nu stiu cu ce sa compar, nu am mai vazut de mult timp in Romania evenimente ale industriei care sa adune 700 participanti, cum e cazul la acest Moldova ICT Summit. De fapt, daca facem un calcul proportional (tinand cont ca Romania este o tara mai mare decat Moldova), ca sa fie echivalent, ar trebui sa atraga cateva mii de participanti, ceea ce noi nu reusim decat poate la concertul Shakira 🙂

  6. Pingback: Primii bani la 9 ani « Artur Gurău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *