Antreprenor 2.0, Timisoara, 24 aprilie

2013-04-19 12:53:18
|
Marius Ghenea - Antreprenor 2.0, Timisoara, 24 aprilie

Ajungem saptamana viitoare si la Timisoara cu programul Antreprenor 2.0. Se anunta un eveniment extrem de interesant, eu voi face in prima parte a zilei o prezentare generala de Antreprenoriat, apoi vor fi alaturi de noi si parteneri ai programului, cum ar fi Microsoft, dar si tineri antreprenori locali care au lansat afaceri de succes si care au participat in trecut si in alte programe de dezvoltare antreprenoriala in care sunt implicat (VentureConnect, S4S si alte asemenea programe sociale de dezvoltare antreprenoriala) si care vor impartasi celor inscrisi din experienta lor. Mai multe detalii despre program si inscriere gasiti pe site-ul Antreprenor 2.0. Deja am fost la Bucuresti, Cluj si Iasi, unde au fost peste tot sali pline si programul a fost foarte apreciat de participanti. Ne vedem miercuri la Timisoara!

Comments 5

  1. Buna ziua domnule Ghenea,va rog sa ma lamuriti in privinta programul Antreprenor 2.0 desfasurat pe 24 aprilie la Timisoara, astfel ca, la acest program vor participa doar cei inscrisi cu proiectul afacerii sale sau si persoane dornice si curioase in legatura cu acest program Antreprenor 2.0 ? In cazul in care oricine poate asista, imi puteti da informatii legate de locatia si ora desfasurarii programului in Timisoara.
    Va multumesc pentru timpul acordat!

  2. Post
    Author

    Se poate participa si fara prezentarea unui proiect antreprenorial, in acest caz exista doua variante:
    1. inscriere pe site-ul evenimentului, parcurgeti toti pasii pe Internet iar la descrierea proiectului mentionati N/A; aceasta inscriere trebuie facuta pana cel tarziu pe 22 aprilie
    2. inscriere direct la eveniment, in dimineata de 24 aprilie, vom primi orice pariticipanti de acest fel, in limita locurilor disponibile in sala
    Marius Ghenea.

  3. Buna ziua Dl. Ghenea, imi puteti spune va rog pe data de 21 Iunie de la ce ore va incepe programul Antreprenor 2.0 la Constanta? Multumesc anticipat.

  4. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *