La Multi Ani, Mario!

2014-02-11 14:31:40
|
Marius Ghenea - La Multi Ani, Mario!

Azi este ziua fiului meu, implineste 11 ani. Ii doresc tot binele din lume, multa sanatate si fericire, sa creasca mare, frumos, destept si sa aiba noroc in viata! Tot pe 11 februarie s-a nascut si Thomas Alva Edison, poate cel mai cunoscut si de succes inventator si antreprenor al tuturor timpurilor. Oricand se aprinde un bec, ne putem gandi la Edison, cel care l-a inventat. Cu toate ca, in realitate, Edison nu a inventat de fapt primul bec electric, ci primul bec electric functional, facut sa dureze. Tot asa cum, atunci cand oricui i se “aprinde un bec”, adica are o idee de afaceri interesanta, din nou ne putem gandi la antreprenorul Edison, fondatorul GeneralElectric. In onoarea sa, azi se sarbatoreste Ziua Inventatorilor. Chiar pe coperta cartii mele Antreprenoriat apare simbolul unui bec, ce e drept dotat cu maini si picioare facute din suruburi si piulite, astfel incat sa sugereze o idee care prinde contur. Mario, iti doresc sa fii si tu un inventator sau un inovator de succes, pentru ca orice facem mai bine in viata, inseamna inovatie.
Te iubesc,
Tati.

Comments 16

  1. La Multi Ani lui Mario! Multa santate, bucurii si tot ce-i bun pe lumea asta! Numai bine!

    Iar Dvs sa fiti mandru de el 🙂 !

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author
  4. 11 Februarie – Aparitia Sfintei Fecioare Maria la Lourdes…fiica mea Maria a implinit 24 de ani …
    11 Februarie – 11 ani … La Multi Ani , cu mult drag , pentru Mario !
    familia Nica

  5. Post
    Author
  6. La multi ani si din partea noastra (cititorii blogului)! Sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii! Sa fiti si dvs sanatos ca sa ii fiti alaturi cat mai mult timp!
    Ps: Va asteptam sa mai scrieti pe blog.

  7. La mulți ani, Mario! Eu mă numesc Ramona. Noi doi nu ne cunoaștem, dar, acum câțiva ani, într-o excursie, am avut plăcerea sa îl întâlnesc pe tatăl tau, un om deosebit și cu mult bun simț. Într-o seară, la cină, ne-a vorbit despre tine cu multă dragoste și mândrie, ba chiar ne-a arătat și niște poze cu tine. Trebuie să recunosc că ești un omuleț tare simpatic!
    Închei dorindu-ți să fii, în primul rând, sănătos și sunt convinsă că vei crește frumos, înconjurat fiind de atâta dragoste și exemple bune.
    Și pentru că poveștile plac atât de mult copiilor, darul meu este istorioara plină de haz și de tâlc a lui Gellu Naum, “Apollodor, pinguinul călător”, pe care o poți asculta aici: http://teatrale.nobody.ro/2010/11/13/apolodor-pinguinul-calator-de-gellu-nau/

  8. Post
    Author
  9. Post
    Author
  10. Post
    Author
  11. Post
    Author
  12. LA MULTI ANI MARIO!
    Sa va bucurati impreuna de acest “dar” facut de DUMNEZEU si sa fiti fericiti si sanatosi
    !Este minunat MARIO !
    Va pupam si va imbratisam cu drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *