Va astept luni la Zilele Biz!

2008-11-21 12:40:53
|
Marius Ghenea - Va astept luni la Zilele Biz!

Revin cu informatia legata de programul de luni, 24 noiembrie, de la zilelebiz.jpgZilele Biz Bucuresti, de la centrul de conferinte al hotelului Radisson:

Luni este ziua de antreprenoriat si voi participa incepand cu ora 11:30 intr-un panel denumit “Antreprenori in serie” la Sala Atlas , in prima parte a zilei, pe tema “antreprenori in serie”,

Incepand cu ora 14:00 se desfasoara seminarul “Gandeste Biz cu Marius Ghenea”, o prezentare in care am invitat, alaturi de mine, mai multi colegi antreprenori impreuna cu care lucrez la diverse proiecte de business si in diverse companii. Sper sa fie ceva interesant si inedit, ca abordare!

La finalul zilei, incepand cu ora 16:00, voi participa in juriu la concursul de proiecte organizat de Zilele Biz si Arena Leilor si jurizat chiar de “lei”.

Sper sa fie o zi interesanta pentru participanti, va astept cu bucurie! Mai multe detalii la Zilele Biz Bucuresti.

Comments 7

 1. Felicitari,Domnule Ghenea.
  Raman in fata televizorului atunci cand va vad, va citesc blogul si mai nou, va urmaresc si emisiunea ( e drept, ca abia acum, desi ea este de mai multa vreme).

  Ar fi trebuit sa incep cu emisiunea, dar eu v-am descopert mai tarziu.

  Felicitari pentru cine sunteti, pentru ce faceti si mai ales, pentru cine veti deveni!

  Va doresc din tot sufletul, mult succes in continuare!

  Cu drag,
  Viorica DOBRE

 2. Pingback: Consultanta pentru lideri | NewsBlog

 3. Domnule Ghenea,

  Sunteti un model pentru mine, o personalitate complexa, un vizionar.

  Va felicit pentru tot ce faceti, pentru ca ati dovedit ca se poate si altfel, pentru ca ne-ati aratat ca in antreprenoriat exista intotdeauna si o alta cale.

  Cu deosebit Respect,
  Petrus Petre,
  Constanta

 4. Stimate domnule Ghenea, vă anunţ cu entuziasm că aţi devenit cobaiul ultimului meu studiu de caz, proiect în care am prezentat viziunea despre management şi antrepenoriat a unui antreprenor român. Blogul dumneavoastră s-a dovedit de un real folos.
  Toate cele bune.
  Cu respect, Roxana N.

 5. Post
  Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *