Program prezentari, luna aprilie

2009-03-30 12:48:56
|
Marius Ghenea - Program prezentari, luna aprilie

speechmg.jpg7 Aprilie: prezentare sustinuta la Conferinta Akademics, organizata de Asociatia Studentilor Economisti din Romania, ASER. Mai multe informatii pe site-ul ASER la pagina dedicata evenimentului Akademics

9 Aprilie: prezentare sustinuta la Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri, organizata de ePayment. Subiectul conferintei va fi “finantarea unui start-up online”. Mai multe informatii si inregistrare pe site-ul ePayment la pagina dedicata scolii de afaceri.

27 Aprilie: prezentare sustinuta la Business School Conferences, eveniment organizat de Business Club-ul asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, detalii suplimentare pe site-ul clubului.

Comments 15

  1. si eu ash veniii 🙁 … dar ii in timpul saptamani cum naiba sa vin din oradea ,in timpu saptamani,la bucuresti? :(((( … + ca tre sa ma “cert” cu shefu sa ma lase :((…

  2. Mai Florine,eu as zice sa fii propiul tau sef, nu sa tot lucrezi pentru altii.

  3. Mai Florin2, eu sunt propriul meu sef, sunt din Oradea, ca si Florin, imi doresc sa particip, dar nu reusesc pt ca am deadline-uri la proiecte in desfasurare. A fi propriul tau sef nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca poti sa decizi directii, strategii, tactici, produse si servicii, dar in final “seful suprem” este clientul.

    Am participat in 2008 la un eveniment la care Marius a avut o prezentare si a fost una dintre cele mai aplicate si practice din multele la care am participat. As participa la multe alte prezentari ale lui Marius, pt ca am ce invata, iar pe viitor sunt convins ca voi ajunge si la altele. Prin urmare recomand cu caldura tuturor celor care simt ca au veleitati de antreprenor sa participe macar la o prezentare de-a lui Marius. Indiferent ca sunt angajati sau antreprenori in adevaratul sens al cuvantului.

  4. Post
    Author

    Multumiri lui Liviu pentru aprecieri! Eu incerc sa ajung macar o data pe an ca vorbitor la prezentari si conferinte din orasele mari ale tarii, am fost la Iasi, Timisoara, Cluj si in alte orase in ultimele 12 luni, dar sunt putine evenimente de acest gen in afara Bucurestiului, din pacate. Voi anunta oricum pe blog si posibile participari la conferinte in alte orase, care sa fie mai accesibile celor interesati!
    Marius Ghenea.

  5. Poate reusim sa te invitam si la Oradea in toamna. Sunt cateva propuneri de evenimente pe care ne gandim sa le punem in practica, dar inca suntem la faza de planning. Daca ajungem la ceva concret iti vom face o invitatie oficiala.

    Sunt binevenite informarile despre participarile tale, indiferent de oras, o oarecare mobilitate avem fiecare din noi.

    Liviu

  6. Marius, abia asteptam sa te auzim la conferinta ASER!!! ( Eu personal te-am mai auzit o singura data la “Leadership talks” in toamna, dar am avut multe de invatat de la tine.)
    Pentru cei care vor mai multe detalii: http://www.akademics.ro

  7. Post
    Author

    La Iasi deocamdata nu este nimic confirmat pentru 2009 in acest moment. Am primit o invitatie pentru Iashington, la care am participat si anul trecut, insa din pacate se suprapunea cu un alt angajament anterior si nu voi putea ajunge la Iasi cu acea ocazie. Poate in a doua parte a anului…
    Marius Ghenea.

  8. Marius, participi anul asta in Transilvania la vreun eveniment (preferabil la Cluj)?

  9. Post
    Author
  10. Universitatea Emanuel din Oradea are experienta in asemenea conferinte. O conferinta pe tema anteprenoriatului ar prinde bine, masterul de aici fiind pe anteprenoriat. De asemenea, decanul facultatii de management , Sebastian Vaduva, este o persoana de la care orice om de afaceri din Romania poate invata.

  11. Pacat, pe 5 mai nu cred ca pot ajunge. Ar fi fost foarte interesant sa aflu ce le spui viitorilor leaderi din Romania. Oare se poate invata sa fii leader sau doar ascuti abilitatile native? (idee de blog post 🙂 ) Chiar, ai putea pune pe blog un sumar al discutiilor pe care le ai la astfel de conferinte, ar fi interesant de aflat pt. noi atat ce le spui cat si parerile celor interesati sa te auda.

  12. Fost la seminarul “e-payment” – aici comentariile:
    – interesanta prezentarea – dar cam asemanatoare cu cea de la “biz”
    – si mai interesanta discutia libera dintre slide-uri si raspunsurile la intrebari (sesizat viziunea si abilitatea de-a raspunde rapid – foarte buna impresie, pt mine)
    – schimbat parerea personala despre ‘autor’ (used to hate it – am fost in arena leilor :)), sesizat ‘the human touch’
    – ce se poate imbunatati : eye contact – la inceputul prezentarii, cautati inspiratia in mocheta si in pupitru
    In short – a meritat timpul petrecut acolo, voi mai veni la prezentarile dumneavoastra.

  13. Post
    Author

    Pentru Dana Eugenia: multumesc pentru feedback-ul foarte util, multumesc si pentru aprecieri. Cu privire la prezentarile viitoare, este posibil, cum a fost cazul si acum, sa contina si elemente din aceasta prezentare. Mi-e imposibil sa vin la fiecare prezentare cu materiale complet noi, mai ales cand tematica este asemanatoare. Ceea ce incerc insa este sa vin cu elemente noi de fiecare data, sper ca am reusit si ieri.
    Marius Ghenea.

  14. Salutare.
    Vreau sa-ti multumesc pentru coferita din cadrul Business Club Conferences-a fost foarte buna!
    De asemenea, iti multumesc si pentru carte(sunt tipul caruia i-ai dat cartea despre internet branding :D).Interesanta, insa cam outdated(in cazul unor aspecte, timpul a dovedit contrariul; insa se intelege, deoarece este scrisa in 2000).
    As dori sa mai discutam pe baza internet bandingului si “netreprenoriatului”(nu am uitat :D), asa ca as vrea sa stiu daca mai ai speach-uri in perioada urmatoare in Bucuresti.
    In al doilea rand, pentru ca ne-ai spus ca esti fan Richard Branson, as dori sa te intreb ce versiuni ale cartilor acestuia detii? Le ai in lb. romana(si daca da, de la ce editura) sau in engleza, si atunci, de unde le-ai cumparat?
    As fi interesat in mod special de “Loosing my virginity”.
    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *