School for Startups in Romania!

2010-11-30 18:15:05
|
Marius Ghenea - School for Startups in Romania!

Programul de educatie antreprenoriala SchoolforStartups, dezvoltat initial in Marea Britanie de un “coleg leu”, Doug Richard (unul dintre “leii” originali din programul TV de antreprenoriat “Dragons’ Den” de la BBC, echivalentul Arenei Leilor din Marea Britanie, sub acelasi format Sony Pictures care ruleaza si la TVR2), ajunge acum si in Romania! Am fost foarte bucuros cand Doug m-a invitat sa particip la acest program, care se va desfasura pe parcursul anului 2011 in Bucuresti si Cluj-Napoca si isi propune sa invete 200 de antreprenori care doresc sa inceapa o afacere, tot ce trebuie sa stie despre un start-up antreprenorial, inainte de a incepe asa ceva. Mi se pare un concept excelent (de fapt, in Marea Britanie, el a functionat excelent pana acum, livrand mai mult de 8000 de absolventi ai acestei scoli de start-up antreprenorial in ultimii ani), pentru ca este mai bine sa inveti diverse lucruri despre o initiativa antreprenoriala in mod sistematic, de la oameni cu experienta, inainte de a incepe afacerea si inainte de a face toate greselile posibile, dintre care, pe unele, cu siguranta le-ai fi putut evita, daca ai fi parcurs inainte un astfel de program ca SchoolforStartups. Evident, SchoolforStartups nu poate garanta succesul tau antreprenorial viitor, deoarece acesta depinde de foarte multi factori, insa acest program te poate ajuta sa pornesti la drum cu o sansa mult mai mare de succes. Pentru detalii si aplicatii, vizitati site-ul programului Schoolforstartups.ro.

Comments 9

  1. Pingback: Scoala de antreprenoriat « Catalin Petru

  2. Pingback: Tweets that mention » School for Startups in Romania! -- Topsy.com

  3. Foarte buna ideea ! Felicitari pentru implicarea in program si sper sa fie un real succes ! Unde va poate vedea un antreprenor in devenire in varsta de 16 ani in Bucuresti si cand? 🙂 Multumesc pentru toate sfaturile de pe blog . Toate cele bune !

  4. Post
    Author
  5. ATIT DE TINAR SI DESTEPT !
    AM VAZUT FOTOGRAFII ALE TALE DIN TOATA LUMEA !MERITI SA VEZI ACEASTA LUME DATORITA CAPACITATII TALE !
    URMARESC EMISIUNEA “ARENA LEILOR”,LA CARE PARTICIPI ,SI UNDE VIN TOT FELUL DE ANTREPRENORI NEINSPIRATI,CARE HABAR NU AU CE VOR SA FACA!VOR NUMAI BANII VOSTRI!
    MULT SUCCES IN ACTIVITATEA TA,SI AJUTA DACA POTI SI PE ALTII SA SE RIDICE PUTIN,SA REZISTE IN ACEASTA “LUME A LUPTEI PENTRU SUPRAVIETUIRE !”

    MULT SUCCES,SARBATORI FERICITE !

  6. Post
    Author

    Felicitari, Razvan!
    Daca ai deja acest proiect in desfasurare, cred ca vei invata mai multe daca participi cu el, pentru ca vei putea aplica mai concret multe concepte in programul Schooforstartups.ro decat daca ar fi un proiect nou. Oricum, acest curs te va invata multe si cu privire la un nou proiect pe care l-ai putea demara in viitor, te asigur!

    Marius Ghenea.

  7. Pingback: » New Year Resolutions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *