10 bloguri pentru tineri antreprenori

2011-01-24 15:25:42
|
Marius Ghenea - 10 bloguri pentru tineri antreprenori

Wall-street.ro recomanda azi cateva blog-uri pentru tinerii antreprenori. Sunt onorat sa fiu inclus in aceasta lista de 10 blog-uri, mai ales ca de la inceputul acestui an mi-am propus sa fiu mult mai activ pe blog, sa vin cu informatii utile, mai ales pentru mediul antreprenorial tanar din Romania. In aceeasi lista am gasit cu bucurie si blogul lui Manafu, pe care si eu il urmaresc cu multa atentie, ca si pe cel al lui Radu Georgescu, un excelent antreprenor roman in serie alaturi de care particip in mai multe actiuni pro-bono de sustinere a antreprenoriatului din Romania (VentureConnect, BusinessDays, etc.).

Comments 10

  1. Post
    Author
  2. Felicitari pentru activitatea constanta de pe blog si recomandarea obtinuta pe Wall-street.ro!

    O resursa importanta pentru orice persoana cu spirit intreprinzator!

  3. Pingback: Tweets that mention » 10 bloguri pentru tineri antreprenori -- Topsy.com

  4. Felicitari pentru top 3 Wall-street!
    Multumiri pentru postari si pt informatiile, sfaturile utile primite prin blog!

    Sper ca si in viitor o sa am onoarea sa citesc mai departe blogul dvs.

    Arpad

  5. Intr-adevar, lipsesc din topul realizat de noi bloguri importante, pe care nu le-am inclus tocmai din cauza faptului ca ne-am oprit la 10.

    Multumim pentru cuvintele frumoase pe care le-ati spus despre Wall-Street.ro si, de asemenea, pentru observatii! Speram sa venim, in continuare, cu materiale la fel de atractive pentru cititori si la fel de apreciate de catre antreprenori.

    Alexandra

  6. Post
    Author
  7. Iti citesc blogul constant (in ultima luna mai putin, pentru ca am lipsit din tara) si chiar il consider demn sa apara in lista de pe Wall Street. Felicitari!

  8. Post
    Author
  9. Felicitari, chiar meritai sa fie inclus pe aceasta lista. Este un blog bun, scris de cineva cu multa experienta in afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *