Aparitii TV la Cluj

2011-03-24 16:42:41
|
Marius Ghenea - Aparitii TV la Cluj

Diseara la ora 20:15 voi participa la o emisiune in direct la Realitatea TV Cluj, pe teme economice. Maine dimineata la ora 8, particip la un matinal al TVR Cluj pe tema lansarii cartii Antreprenoriat. Si nu uitati, diseara ne vedem la BT Cafe pentru JCI Business Club, iar maine seara la City Plaza Grand Ballroom, pentru lansarea oficiala a cartii Antreprenoriat in Cluj. Pe curand!

 

Comments 3

  1. As fi extrem de interesat sa aflu care ar fi solutiile,propunerile dumneavoastra legat de o imbunatatire de durata a actualei situatii economice.Daca ne uitam,la domenii,precum :agricultura-“la pamant”(mai ales figurat :D),turism(the Carpathian garden nu atrage pe nimeni),industria (a fost,candva,odata) totul culminand cu o infrastuctura pe care o “laudam” in fiecare zi,situatia pare albatra (sau portocalie dupa caz 🙂 ).Care ar fi domeniul/strategia/politica de ansamblu ce ar constitui un viitor pentru tarisoara asta (nu doar,cand marile puteri economice cresc, crestem si noi,iar cand ele se resimt,noi ne prabusim)?

  2. Post
    Author

    Andrei,

    Eu mi-am exprimat, chiar si aici pe blog, in mai multe randuri, diverse idei si opinii cu privire la modul cum s-ar putea imbuntati durabil situatia economica a Romaniei. Daca mai citesti o parte dintre posturile mele mai vechi, vei gasi si aceste opinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *