Lansare la Constanta, 14 iunie

2011-06-09 18:24:52
|
Marius Ghenea - Lansare la Constanta, 14 iunie

Este o promisiune pe care am facut-o de mai mult timp, aceea ca voi ajunge neaparat si la Constanta cu o sesiune de antreprenoriat, iata ca in sfarsit am reusit sa punem la punct detaliile si vom fi acolo saptamana viitoare, impreuna cu colegii de la FPP. Constanta este unul dintre marile orase ale tarii si nu putea lipsi de pe harta turneului de lansare a cartii “Antreprenoriat”. Marti, 14 iunie, intre orele 12.00-14.00 ne intalnim la cafeneaua Marrone Rosso din cadrul City Parc Mall Constanta. In cadrul acestei intalniri va avea loc si lansarea cartii “Antreprenoriat”, inclusiv semnaturi de carte. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, pentru inscriere va rog folositi pagina de Facebook a cartii Antreprenoriat sau trimiteti un e-mail in atentia Madalinei Marin, marin.m[at]postprivatizare.ro cu detaliile voastre. Pe curand, pe malul marii!

Comments 13

  1. Buna seara,

    Vin pe acest site pentru prima data si din pacate cu un repros, urmat de o recomandare.
    La una dintre conferintele la care am participat de curand am achizitionat cartea dvs. Foarte interesanta si din acest motiv le-am recomandat-o unor prieteni de ai mei, destul de multi la numar. M-am gandit sa fac si cadou unuia mai special aceasta carte si am avut marea supriza sa nu o gasesc in librarii. Nu exagerez deloc cand spun ca in nici una din cele 9 librarii din Bucuresti vizitate nu am gasit aceasta carte. Imi veti spune sa apelez la site-urile online si probabil ca asa voi face; recunosc ca aveam nevoie de aceasta carte astazi.

    Da este adevarat ca vorbim despre canalul traditional de vanzare si nu despre canalul online, dar sa nu minimizam importanta acestuia.

    Stiu ca atunci cand iti doresti ceva trebuie sa insisti si asa am facut….chiar am intrat in 9 librarii si vreau sa precizez ca sunt una din acele persoane cu foarte putin timp liber.

    Eu zic sa ii concediati pe cei responsabili cu distributia cartii pe municipiul Bucuresti.

    Daca exista aceasta carte in librariile din Bucuresti va rog sa imi precizati unde anume.

    Mult succes in promovarea cartii si in celelalte orase
    O seara buna

    Adriana

  2. va asteptam si in craiova domnule marius…cand ajungeti si la noi?

  3. Ma bucur sa spun ca particip la Craiova intr-un proiect de antreprenoriat “Fii antreprenor”,care a inceput in acest an si se termina in 2012 , care are ca scop initierea in afaceri, a cel putin 100 de antreprenori din zona de SUD.
    Orice s-ar spune in cadrul acestor proiecte de initiere in afaceri , consultanta antreprenoriala, exemple de afaceri de succes care au pornit cu bani putini , aceste exemple nu se prea potrivesc cu situatia actuala , posibilitatile de a initia o afacere sunt foarte reduse pentru cei care nu au o sursa alternativa de venit .Se intimpla ca in natura,…o selectie si o lupta crincena pentru supravietuire , pentru ca nu exista oportunitati pentru cei care nu au bani, dar au experienta de munca pe care nu o pot valorifica si pune in practica !

  4. Post
    Author
  5. Post
    Author
  6. Post
    Author

    Adriana,
    Cartea ar trebui sa fie (daca nu s-a epuizat cumva tirajul!) in toate librariile mari din Bucuresti: Carturesti Verona, Humanitas Cretulescu, Eminescu, Sadoveanu, Luceafarul, Dalles, etc. Deci in general, in aceste librarii mari (mai putin Diverta, din pacate), cartea ar trebui sa poata fi cumparata. In plus, este disponibila pe toate magazinele online mari de carte!

  7. Buna ziua,ati recomanda internship-urile de la vodafone/orange?(pentru stundeti normal)

  8. Post
    Author

    Orice companie importanta din Romania (nationala sau multinationala) poate oferi programe valoroase de internship, asa ca evident, as recomanda asemenea programe, daca ele sunt disponibile. In masura in care poti alege dintr-un numar mai mare de companii, as recomanda sa alegi in functie de ceea ce iti doresti sau iti propui sa faci in continuare, din punct de vedere profesional, astfel incat sa mergi la un internship intr-o companie care, de exemplu chiar sa devina angajatorul tau in viitor, sau intr-un segment de business in care tu sa activezi in viitor.

  9. Buna ziua,
    Am achizitionat cartea dumneavoastra,care de altfel este foarte interesanta si vreau sa va intreb daca si cand veti ajunge si la Bacau?
    Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti si ma declar fanul dumneavoastra!
    Va doresc o zi placuta!

  10. Post
    Author

    Mihai,
    Multumesc pentru apreciere! Nu exista in acest moment un plan de deplasare la Bacau, dar in caz ca vom ajunge cu cartea sau cu un alt eveniment de business, voi anunta acest lucru pe blog, in timp util.

  11. Mda…perfect iar eu am ajuns in seara asta in bucuresti si ghiciti unde am fost…in CONSTANTA!!! Cred ca o sa o iau razna in ritmul asta dar nu e nicio problema am un cort, o vacanta de o luna si o adresa. Mai mi-ar trebui o semnatura ca sa nu imi puna lumea bani in pahar la coltul strazii. :)) Glumesc, sper sa aveti ceva timp de plaja si sa tina vremea cu dumneavoastra, eu am prins un wekend destul de urat din punct de vedere al vremii. Distractie placuta(+spor la lansarea de carte).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *