BusinessDrive Start-up: Concurs antreprenoriat 17 ianuarie

2017-12-05 13:26:31
|
Marius Ghenea - BusinessDrive Start-up: Concurs antreprenoriat 17 ianuarie
INSCRIE-TE LA CONCURSUL BUSINESSDRIVE STARTUP!
Esti antreprenor la inceput de drum, ai o idee de business si cauti resurse pentru a ti-o materializa? Doresti sa te dezvolti si sa-ti cresti competentele invatand de la cei mai buni?
Vrei sa devii vizibil si sa-ti promovezi afacerea si brandul personal, in mediul de business? Ai urmarit „The Apprentice” sau „Arena Leilor” si ti-ai fi dorit sa fii printre participanti?
Inscrie-te in competitia BusinessDrive.startUp si arata-ne ce poti!

Concurentii – antreprenori in devenire, la inceput de drum sau consacrati, care isi vor sustine ideile / proiectele in fata juriului, in lupta pentru finantare si know-how. Prezentarea ideilor in cadrul evenimentului va contribui semnificativ la vizibilitatea si promovarea afacerii si a antreprenorului atat catre audienta prezenta la eveniment, cat si catre audienta online, prin intermediul inregistrarilor video si a materialelor realizate.

Juriul – format din patru Business Angels de notorietate, va asculta si evalua cu interes proiectele prezentate, iar la finalul sesiunii de pitching fiecare membru va alege cate un concurent pentru care isi va asuma rolul de mentor si de potential finantator. Impreuna cu acestia, cei patru Business Angels vor intra apoi, alaturi de intreaga audienta, in competitia prilejuita de runda de simulare BusinessDrive ce va desemna marele castigator.

Participantii – persoane interesate de dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, ce vor asista la sesiunea de pitching si vor participa apoi, ca si competitori, la runda de simulare de business, putand castiga vouchere de discount la sesiunile programului BusinessDrive.

Amfitrionii – Marius Ghenea (antreprenor in serie si business angel), moderatorul sesiunii de pitching si Dragos Popescu (fondatorul programului BusinessDrive) care va modera runda de simulare. Ambii amfitrioni vor juca si rolul de antrenori pentru concurenti.

Daca vrei sa vezi programul si regulamentul de concurs, acceseaza acest link. 

Comments 3

  1. Pingback: Interviu despre Chivas The Venture - Marius Ghenea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *