Testimonial curs intensiv antreprenoriat

2017-12-06 12:38:19
|
Marius Ghenea - Testimonial curs intensiv antreprenoriat

Anul acesta m-am hotarat sa organizez cursul intensiv de antreprenoriat, ca urmare a numeroaselor solicitari din partea antreprenorilor care m-au contactat fie prin social media sau la diferite evenimente la care am participat.  Am decis asadar sa incep acest proiect, mai ales pentru ca eu consider ca educatia antreprenoriala este un proces continuu,  necesar pentru orice antreprenor, indiferent de experienta si numarul de afaceri dezvoltate.

Primele doua editii s-au desfasurat cu clasa plina. M-am bucurat, sa primesc din partea lui Flavius, unul dintre participantii de la a doua editie, acest mesaj:

“Salut Marius,

Mi-ar placea sa tinem legatura, respectiv sa pot urmari trainingurile in care esti implicat, pentru a participa si in viitor.

Iti multumesc pentru trainingul de antreprenoriat. Experienta zilei de ieri a fost extraordinara, am aflat extrem de multe informatii valoroase, pe care nu le-am putut gasi in alte programe de training. Nu am gasit aceste informatii nici macar intr-un program de EMBA in care am investit foarte multa energie, depasind cu mult ​probabil ​ efortul necesar finalizarii unui astfel de program, prin ceea ce am studiat in 2 ani petrecuti in biblioteci. Am terminat primul la nivel mondial, desi Tiffin University are programe de EMBA in multe tari. E un motiv de mandrie, pentru ca a fost prima oara cand un non-american a luat aceasta distinctie.  Dar tot nu am aflat despre planificarea unui exit de exemplu :-).. deci multumesc inca o data. Esti un bun roman si spune in primul rand multe despre valoarea ta ca si om.

Ma bucur si a fost o onoare ca te-am cunoscut.

Cu deosebit respect,

Flavius”

 

Multumesc pentru mesaj!

Marius

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *