3TS Capital Partners anunta exitul din H88

2019-03-19 14:04:35
|
Marius Ghenea - 3TS Capital Partners anunta exitul din H88

3TS Capital Partners,  unul dintre cele mai importante fonduri de Venture Capital din Europa, a anuntat astazi ca a finalizat negocierea pentru exitul din compania H88. R22, o companie listata pe Bursa de Valori din Varsovia a achizitionat actiunile 3TS, reprezentand 28.5% din capitalul social al companiei in schimbul sumei de 13.6 milioane Eur.

H88 este o platformă de achiziție și consolidare de găzduire și înregistrare de domenii, care funcționează sub o serie de mărci, inclusiv Hekko. Oferă servicii cum ar fi hosting partajat, VPS, VPS gestionate, servere dedicate, servicii de colocare și găzduire în cloud. Compania sprijină, de asemenea, clienții IMM-urilor și clienților săi cu servicii cu valoare adăugată precum certificarea SSL, backup-uri, instrumente de creare a site-urilor web și e-marketing.

Cu sediul în Poznan, Polonia, H88 S.A. este una dintre cele mai importante companii de gazduire web și de înregistrare de domenii din Europa Centrală și de Est. 3TS a făcut prima investiție în H88 S.A. înapoi în 2016 și a sprijinit activ compania în activitățile de consolidare a pieței

Între anii 2016 și 2018, H88 S.A. a realizat o strategie agresivă de creștere în Polonia prin achiziționarea și integrarea a șase entitati de la nivel local și crearea unei companii de top 3 în segmentul său. În 2018, grupul H88 S.A. și R22 a început extinderea internațională și construirea unui lider de piață regional.

Articolul integral este disponibil aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *