PR Brunch SEETT

2019-04-17 19:43:49
|
Marius Ghenea - PR Brunch SEETT

Ieri am participat la un PR Brunch organizat in cadrul South East Europe Tech Tour(SEETT), alaturi de Alexander Galitsky (Co-fondator si Managing Partner al Almaz Capital) si Dan Lupu (Partener Early Bird Venture Capital)

Am discutat despre specificul pietei din Romania in comparatie cu celelalte piete din Europa de Est, despre investitii si start-upuri atractive pentru un investitor.  Am vorbit de asemenea despre noul fond de investitii pe care intentionam sa il ridicam in Romania, fond ce va fi centrat pe Ro­mânia,  dar care va fi deschis si pentru opor­tunităţi din re­giune, în ţări precum Bul­garia, Serbia, Un­garia şi Republica Mol­dova.  Strategia noului fond continua strategia Catalyst Romania, va fi asadar un fond interesat de companii de tehnologie, care au dezvoltat platforme prin care oferă software ca un serviciu (SaaS), dar şi alte zone de tehnologie. Intentionam sa ridicam un fond de 40 milioane de euro. E greu insa să anunţam un termen limită pentru strângerea de fonduri, pentru că procesul depinde de procedurile de lucru ale investitorilor. Intentia noastra este insa sa finalizam in acest an si sa putem incepe sa investim activ din 2020.

Cateva articole care au aparut ca urmare a acestui PR Brunch gasiti mai jos:

SEETT 2019 promovează inovația și ideile de business pentru prima dată la București

EarlyBird Venture şi 3TS Capital Partners strâng 190 mil. euro pentru investiţii în companii hi-tech din România şi regiune

3TS Capital Partners lanseaza Catalyst Romania II: ce fel de companii pot beneficia de cele circa 40 de milioane de euro

SEETT este un eveniment ce va avea loc in zilele de 28 mai (Bucuresti) si 29 mai (Sofia) si in cadrul caruia 24 de companii din Europa Centrală și de Est vor avea ocazia de a primi finanțare. Eu voi fi vice-presedinte al comitetului de selectie este format din 30 de investitori locali si 30 de investitori internationali, reprezentanti ai unor fonduri renumite la nivel global.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *