MAM Bricolaj listat cu succes pe Bursa de Valori Bucuresti

2021-01-21 23:01:38
|
Marius Ghenea - MAM Bricolaj listat cu succes pe Bursa de Valori Bucuresti

Il cunosc pe Cristi Gavan, fondatorul MAM Bricolaj, de mai multi ani, de cand a participat la cursul BusinessDrive, programul de mini-MBA prin care au trecut deja foarte multi antreprenori care apoi au continuat cu succes dezvoltarea afacerilor lor, asa cum a facut si Cristian.

Ultima reusita a companiei pe care el a fondat-o, MAM Bricolaj, este listarea de succes pe piata small cap a Bursei de Valori Bucuresti, AeRO. Rezultatele din prima zi vobesc de la sine, de la lansare pana la finalul zilei a realizat o crestere de peste 50% a valorii actiunilor, fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai tranzactionate titluri de pe BVA astazi, intre primele 10 ca lichiditate. Este o dovada a faptului ca in mod clar, au trecut vremurile cand piata bursiera era una “interzisa” companiilor antreprenoriale romanesti mici si medii, acum avem astfel de exemple din ce in ce mai frecvent, listari de succes ale afacerilor antreprenoriale mici-medii care gasesc in bursa, in acest caz pe piata AeRO, un sprijin foarte important pentru sustinerea planurilor lor de dezvoltare.

Si asta pentru ca Bursa, ca instrument financiar, este in principal un mod de a mobiliza resurse de capital din piata pentru expansiunea afacerilor, oferind in acelasi timp investitorilor participatii in companii, cu toate beneficiile pe care acestea le pot aduce, de la incasari din dividende pana la castiguri de capital pe baza cresterii valorii companiei. Asa ca pana sa ne gandim la cripto-monede sau alte optiuni de investitii mult mai speculative, cred ca putem sa acordam din ce in ce mai multa incredere bursei romanesti de capital din Bucuresti, acolo unde eu cred ca va fi o crestere si va fi o diversificare importanta in urmatorii ani. Bravo MAM Bricolaj, bravo Cristi Gavan si intregii echipe excelente care a contribuit la acest succes! Si la final, rugamintea pentru sutele de alumni BusinessDrive: vorbiti cu Cristi, poate va da niste idei bune, and please share and like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *