Antrenament cu bicicletele impreuna cu Eduard Novak, Ministrul Tineretului si Sportului

2021-07-03 19:01:47
|
Marius Ghenea - Antrenament cu bicicletele impreuna cu Eduard Novak, Ministrul Tineretului si Sportului

Zilele trecute am facut un scurt antrenament cu bicicletele impreuna cu Eduard Novak, nu doar un sportiv de performanta, nu doar Ministrul Tineretului si Sportului ci mai mult, un om deosebit si un model demn de urmat pentru noi toti.

Recunosc ca aceasta cursa cu pedale a fost in realitate si un pretext pentru a intelege un pic mai bine ideile care contureaza noua strategie nationala a sportului in Romania, o strategie care si pentru mine pare o necesitate, nu doar ceva foarte important ci si deja, o mare urgenta.

Vazuta din perspectiva antreprenoriala, aceasta strategie pare a fi deja una bine conturata, ramane doar sa aiba pe de o parte sustinerea politica necesara in Guvern si in Parlament, iar apoi sa fie rapid si efectiv implementata. In principiu, lucrurile sunt clare: trebuie ca fiecare copil si de fapt, fiecare roman, sa faca mai mult sport, iar din acest sport de masa practicat de milioane de romani, prin atingerea unui numar cat mai mare de sportivi legitimati, sa ajungem din nou macar aproape de performantele sportive la nivel international pe care Romania le-a avut odata.

Hai Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *