Premiul Target pentru Antreprenoriat

2008-06-05 16:07:30
|
Marius Ghenea - Premiul Target pentru Antreprenoriat

Aseara la Club Cabaret din Bucuresti a avut loc Gala Target, la aniversarea a 2 ani de la lansarea acestei reviste de business in Romania. Cu aceasta ocazie au fost decernate 11 target_web.JPGpremii pentru leadership si antreprenoriat, am fost foarte onorat sa primesc premiul pentru “Cel mai bun antreprenor in serie”. Multumesc colegilor mei antreprenori si manageri cu care lucrez in prezent in opt proiecte de business diferite, ca si celor cu care am lucrat in trecut in alte proiecte de business incheiate cu succes. Felicitari revistei Target pentru un continut editorial de foarte buna calitate si pentru initiativa laudabila de a propune cititorilor din Romania nu nou model de oameni de afaceri, reprezentat cu precadere de generatia mai tanara de manageri si antreprenori.

Lucruri care mi-au placut la Gala: locatia bine aleasa, care a permis un networking placut, cu optiuni indoor sau outdoor; prestatia prezentatorului, Andi Moisescu (felicitari, Andi!); structura prezentarilor celor nominalizati, programul in general; faptul ca m-am putut intalni, intr-un cadru informal si placut, cu mai multi colegi din Arena Leilor (unii dintre ei fiind de asemenea printre nominalizati); din nou, initiativa laudabila a revistei Target.

Lucruri care nu mi-au placut: in primul rand, faptul ca marea majoritate a premiantilor si-au ridicat premiile prin reprezentanti (a fost totusi o seara de miercuri, in mijlocul saptamanii de business, inainte de inceperea sezonului concediilor, atunci cand cea mai mare parte a oamenilor de afaceri din Bucuresti sunt in Bucuresti); parcarea a fost si ea o problema (insa traim in Bucuresti, asa ca e o problema ce pare deja endemica).

Comments 5

  1. Poate ca si clasa oamenilor de afaceri este asemanatoare cu cea a oamenilor politici si ambele asemanatoare cu restul poporului, inca foarte departe de o societate in care bunul simt sa fie cea firesc. Sa trimiti un reprezentatnt in locul tau, nu conteaza unde, inseamna ca desconsideri acel eveniment. Atata timp cat e programat si anuntat din timp, nu exista nici o scuza decenta cel putin pentru a lipsi. Sau poate sunt eu invidios..?

  2. Felicitări pentru premiu!

    Acum când mă uitam la Arena Leilor mă gândeam că ar trebui să scrieţi un articol despre românii care vor să înceapă o afacere şi nu înţeleg că o parte mică dintr-o afacere mare înseamnă mult, în orice caz mult mai mult decât o parte mare din nimic. De unde vine frica/egoismul ăsta de a împărţi afacerea cu cineva?

  3. am fost si eu aseara acolo. si m-am bucurat sa te vad printre invitati, un om deschis si fara fite. ai o sotie frumoasa si calda si, daca-mi placeai inainte si ca barbat, dupa ce-am vazut-o si v-am vazut cat de bine va sta impreuna…te apreciez doar ca om si ca minte
    unicul motiv pentru care scriu acum pe blog e ca mi-ar placea sa vb din cand in cand.
    felicitari pt initiativa de-a avea un blog, si inca unul friendly, cu poze de-acasa si fara greseli de gramatica. ti-e inca greu sa vb deschis, se vede asta, scrii greu, insa apreciez deschiderea, ca mintea stiu sigur c-o ai.
    felicitari inca o data si scuze dac-am fost prea directa in abordare si poate prea putin formala pentru doua persoane care nu se cunosc

  4. In primul rand felicitari pentru premiu.
    Am inceput sa va citesc blogul nu de mult , dupa ce v-am vazut la Arena Leilor.Va admir foarte tare intreaga activitat, faptul ca ati avut curajul sa va implicati in atat de multe proiecte .
    Decizile si hotararile pe care dumneavoastra le-ati facut de-a lungul acestori ani de munca , din cate am citit , m-au facut sa ma gandesc despre modul in care va trebui sa abordez in viitor fiecare idee noua , fiecare schimbare ce apare .
    Sper ca curajul , puterea de a continua si toate atuurile dumneavoastra sa fie transmisibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *