Program de prezentari, noiembrie

2008-10-30 14:01:01
|
Marius Ghenea - Program de prezentari, noiembrie

4 noiembrie, Bucuresti, Aula Bibliotecii Academiei Romane, conferinta pe teme de leadership, Leadership Talks, organizata de AIESEC. Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie pe site-ul Leadership Talks. O foarte interesanta colectie de speakeri si subiecte pentru publicul tanar.

11 noiembrie, Bucuresti, Marriott, RoNewMedia Conference, participare in panelul “Cum sa-ti finantezi business-ul online”. Mai multe informatii pe site-ul evenimentului RoNewMedia.

13 noiembrie, Cluj, Zilele Biz, prezentare pe teme de antreprenoriat; mai multe informatii in pe site-ul evenimentului, Zilele Biz Cluj.

24 noiembrie, Bucuresti, Zilele Biz (prima zi, ziua de antreprenoriat): participare in panel, in prima parte a zilei, pe tema “antreprenori in serie”, prezentare la sesiunea “Gandeste Biz” in a doua parte a zilei si prezenta in juriu concursul de proiecte organizat de Zilele Biz si Arena Leilor si jurizat chiar de “lei”, la finalul zilei. Mai multe detalii la Zilele Biz Bucuresti.

Comments 7

  1. Buna ziua,

    Am o intrebare referitoare la evenimentul din data de 13 noiembrie. Am observat din postul dumneavoastra ca in aceasta data veti fi la Cluj.

    Eu tocmai m-am inscris la o conferinta in Bucuresti, care se va desfasura tot in data de 13 noimebrie, iar pe lista de speakeri figurati si dumneavoastra. Linkul conferintei de care va vorbesc este: http://www.postprivatizare.ro/Start-up-ul.html

    Va rog sa aveti amambilitatea de a-mi spune la care din cele doua evenimente veti fi prezent, pentru ca prezenta dumneavoastra la acest evenimnet era unul din principalele motive pentru care m-am inscris.

    Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc toate cele bune

  2. Post
    Author

    Pentru Monica: intr-adevar, este un conflict de agenda, unul dintre cele doua evenimente a decalat data desfasurarii astfel incat au ajuns ambele in aceeasi zi. Din pacate, data fiind si distanta geografica (unul la Bucuresti si unul la Cluj) nu voi putea participa decat la unul, respectiv la cel din Cluj. Am sa rog organizatorii evenimentului de la Bucuresti sa actualizeze lista de speakeri.
    Multumesc pentru feedback si imi cer scuze pentru aceasta situatie, de care trebuie sa recunosc ca sunt, fie si partial, raspunzator…

    Marius Ghenea.

  3. Post
    Author

    Pentru Andrei: multumesc pentru aprecieri, succes cu blog-ul, in acest moment nu sunt preocupat de link-exchange, poate vorbim peste cateva luni. Pana atunci, sa auzim de bine!

    Marius Ghenea.

  4. Buna Marius,

    Am gasit intamplator blogul tau si mi se pare excelent, desi inca n-am apucat sa citesc prea mult (mi-a placut mult analiza: http://www.ghenea.ro/2008/06/28/bulgaria-romania-3-0-in-turism-golul-3).

    Fiind din Cluj, ma bucura ca Zilele Biz organizeaza conferinta si la noi, in Transilvania. Ce ma nedumereste e faptul ca nici una dintre cunostintele mele (tineri cu firme … tinere) nu au auzit despre acest event. Poate ca organizatorii ar trebui sa isi faca un pic mai multa reclama.

    Toate cele bune,
    Tudor Tihan

  5. Buna, Marius!

    Mi-a facut placere sa te cunosc astazi la Academia Romana, fie si numai de la distanta. Te-am ascultat la Leadership Talks si am ramas placut impresionata. Imi formasem o parere despre omul Marius Ghenea si ma bucur ca nu s-a schimbat. Am plecat din acea sala cu imaginea unui om puternic, inteligent, extrem de sociabil si dornic de a-si impartasi cunostiintele unei generatii mai putin experimentate. Vreau sa-ti multumesc ca ai avut amabilitatea sa-ti intrerupi ceea ce banuiesc a fi un program destul de incarcat pentru a ne impartasi putin din experienta ta si sper sa participi la cat mai multe astfel de evenimente pentru ca impactul e semnificativ ( din punctul meu de vedere, cel putin). Marturisesc insa ca mi-as fi dorit sa aud la sfarsitul prezentarii si ceva mai mult din experienta ta profesionala si alegerile bune sau proaste care au format omul Marius Ghenea, pentru ca in cele din urma modul cum actioneaza si experientele proprii sunt lucrurile care diferentiaza un lider/antreprenor de altul.

    O seara placuta!

    Laura

  6. felicitari pentru Gravity Design.
    ti-ai luat un partener pe masura!
    mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *