Parteneriat FIT – Vodafone

2010-04-15 19:21:16
|
Marius Ghenea - Parteneriat FIT – Vodafone

Azi a fost anuntat parteneriatul Vodafone cu cele mai importante magazine online de IT&C romanesti, respectiv eMAG, PCfun.ro, CEL.ro si in curand si cu PC Garage.ro.aceraspire.jpg Acest parteneriat ofera in principiu pachete complete de acces Internet portabil, adica notebook-uri sau netbook-uri cu conectare Internet Vodafone de mare viteza. In oferta PCfun.ro, de exemplu, in acest mod, un mini-laptop Acer Aspire poate fi astfel achizitionat la numai 599 RON, in combinatie cu un contract pentru Internet mobil 21.6Mbps (da, este corect si pretul, dar si viteza Internetului 3.5G!).

“Vodafone Romania anunta semnarea unei serii de parteneriate cu principalele magazine online din tara, www.emag.ro, http://www.pcfun.ro si www.cel.ro, prin care clientii acestora vor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone, odata cu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor. In curand, si magazinul online http://www.pcgarage.ro se va alatura programului.”

Aici gasiti textul complet al comunicatului de presa comun al firmelor participante in acest proiect.

Comments 3

  1. Marius cred ca este vorba de oferta 3G…4G inca nu s-a implementat in Romania in principal datorita lipsei unor telefoane capabile de aceasta tehnologie.

  2. Post
    Author

    Pentru George: Multumesc pentru comentariu si pentru precizare, intr-adevar e vorba de fapt de un “3.5G”, un pas intermediar intre 3G (care merge pana pe la 14.4M down si 5.8M up) si 4G (care ar avea vitezele standard ideale de 100M down si 50M up). In cazul de fata, e vorba de un HSXPA+ de 21.6M (teoretic si up si down), ceea ce este mult peste 3G-ul cu care suntem obisnuiti (care de fapt incepe pe la 200Kpbs, si functioneaza in mod normal pe la 3Mpbs).
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *