La Brasov pe 13 mai

2010-05-04 13:51:39
|
Marius Ghenea - La Brasov pe 13 mai

Mai multi dintre cititorii blog-ului m-au rugat sa ii tin informati cu privire la conferintele la care particip in tara, asa ca anunt de acum participarea la un eveniment denumit Online Business Forum, la Brasov, pe data de 13 mai. In paralel si impreuna cu acest eveniment se desfasoara si a doua editie a unui concurs de seed-financing regional pentru proiecte web realizat in colaborare de AIESEC Brasov si Underclick numit Arena Ursilor, la care voi participa in juriu. Mai multe detalii la Online Business Forum si Arena Ursilor. Ne vedem joi, 13 mai, la Brasov!

Comments 6

  1. Buna seara
    A-ti pus cumva undeva prezentarea de la OBF Brasov?
    Va multumesc

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author

    Tot despre prezentarea de la OBF Brasov: am confirmat cu organizatorii sa o puna ei chiar pe site-ul OBF, cred ca e mai simplu asa pentru toti participantii, pot gasi acolo toate prezentarile intr-o singura locatie: http://www.obf.ro

  4. unde as putea gasi arhiva emisiunilor Arena Leilor? am luat la mana tot google-ul si nici un rezultat, in schimb am gasit multi doritori ale inregistrarilor. va rog, daca se poate, sa faceti un site special cu arhiva emisiunilor sau daca e vreo sursa ce n-am(au) gasit-o si altii, va rog sa o scrieti aici. va multumesc!

  5. Post
    Author

    Din cate am vazut eu, exista niste episoade din Arena Leilor pe YouTube, dar nu este o arhiva completa. Din pacate, Arena Leilor fiind un format licentiat de Sony Pictures, e posibil ca detinatorii acestei licente sa nu accepte realizarea unui astfel de site cu toata arhiva emisiunilor, pentru ca ar putea insemna difuzare dincolo de termenii contractuali ai licentei.

    Marius Ghenea.

  6. Pingback: » TJobs confirma finantarea VentureConnect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *