Noi filmari la Arena Leilor

2011-02-08 13:32:47
|
Marius Ghenea - Noi filmari la Arena Leilor

Ieri am avut o noua sesiune de filmari la Arena Leilor pentru seria care incepe in luna martie. Am constatat ca din ce in ce mai multi antreprenori adevarati, cu proiecte de business reale, chiar si cu afaceri care deja functioneaza, vin sa propuna finantari prin Arena Leilor, ceea ce este foarte bine, este o doza de realism necesara, in actualele conditii economice. Sunt mai multe investitii interesante care au fost aprobate in aceste ultime inregistrari si, pe care, le veti vedea la TVR2 incepand de luna viitoare. Pana atunci, puteti urmari reluarile sau, pentru amuzament, aceasta noua secventa de parodie la Dragons Den, intitulata “Periuta de dinti” (The Toothbrush):

Comments 8

  1. Astept si eu nerabdator sa apara noua serie. Chiar daca ideile prezentate nu sunt de fiecare data in targetul nostru, dar apar niste intrebari/dezbateri din partea “leilor” care trebuie lamurite inainte de implementare in oricare dintre proiectele lansate/concepute.

  2. Pingback: Tweets that mention » Noi filmari la Arena Leilor -- Topsy.com

  3. Bună seara.

    Aş dori, dacă se poate, să îmi recomandaţi o carte sau o sursă (cât mai actuală) de unde aş putea găsi informaţii despre :
    -condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a se putea infiinţa un antrepozit vamal
    -zone libere în România (tot ce ţine de acestea).

    Mulţumesc anticipat.

    Peşliuc Anca

  4. Chiar astept noul sezon! 🙂 Din cele 86 editii ale emisiunii, as fi curios cam ce procentaj din castigatori s-au dovedit a fi pe parcurs pierzatori, deci s-a investit cum ar veni…neinspirat.

  5. Marius,

    Poate ii poti convinge tu pe cei de la TVR sa publice inregistrarile pe internet ale editiilor anterioare.

    Si inca o asteptare pe care o am, ar fi sa scrii pe blog despre cum au decurs proiectele in care ai investit la Arena Leilor. Cred ca este util si pentru cei care te urmaresc si pentru cei care vor sa ajunga la arenă.

    Multumesc,
    Cristi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *