Schoolforstartups si Rhythm of the Dance, la Cluj, pe 24 februarie

2011-02-23 16:43:32
|
Marius Ghenea - Schoolforstartups si Rhythm of the Dance, la Cluj, pe 24 februarie

Ca o frumoasa coincidenta, maine incepe la Cluj programul scolii antreprenoriale Schoolforstartups Romania si, in aceeasi seara, tot la Cluj, revine Rhythm of the Dance, spectacolul fabulos al companiei nationale de dansuri a Irlandei. In plus, tot maine seara aterizez si eu la Cluj, pentru a participa la a doua zi de cursuri de la Schoolforstartups. Si pentru ca vorbim despre dansuri, am realizat o alta coincidenta ciudata: se implinesc 20 ani de cand, student fiind, aveam un job part-time ca ghid pe circuite cu turisti straini prin Romania, care veneau la noi sa invete dansuri populare romanesti. In mod deloc intamplator, la Cluj cursurile de dansuri populare se desfasurau chiar la Casa de Cultura a Studentilor, acolo unde maine vor dansa irlandezii de la Rhythm of the Dance!

Comments 3

  1. Ne bucuram ca ne-ati vizitat site-ul si ca ati amintit de acest spectacol minunat “Rhythm of the Dance” pe care l-am promovat! Va dorim Drum Bun spre Cluj-Napoca!

  2. Post
    Author

    Sigur, cu mare placere! Sper sa fie o sala plina maine, atat la Schoolforstartups, cat si seara la Rhythm of the Dance…

    Marius Ghenea.

  3. Poate ca la editia urmatoare a Schoolforstartups o sa va putem sprijini in promovare. Ne-ar face o reala placere. Suntem convinsi insa ca ati facut un mare pas pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in Romania. Felicitarile noastre si mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *