Lansare JADE Romania

2011-03-30 11:33:21
|
Marius Ghenea - Lansare JADE Romania

Prima federatie de antreprenoriat adresata studentilor din Romania, JADE, se lanseaza pe 31 martie. Sustin aceasta initiativa, ca si alte initiative studentesti care contribuie la cresterea dezvoltarii antreprenoriale in Romania.

In perioada 31 Martie – 3 Aprilie, JADE Romania va organiza la Bucuresti First National Meeting, eveniment in cadrul caruia va avea loc si lansarea oficiala a federatiei JADE Romania.

Evenimentul de lansare a JADE Romania va avea loc pe data de 31 Martie, incepnd cu orele 17:00, la Sala Aula Magna din cadrul Facultatii de Drept din Bucuresti. Printre invitatii care vor lua parte la acest eveniment se numara directori ai unor companii romanesti, membrii fondatori ai JADE Romania, membrii ai JE-urilor organizatoare, antreprenori romani, precum si reprezentanti ai presei. In realizarea acestui proiect, JADE Romania se bucura de sprijinul partenerului sau, Alexandre Almajeanu, acesta urmand a fi prezent in cadrul evenimentului. Se va realiza o introducere in ceea ce semnifica JADE (European Confederation of Junior Enterprises) si JE (Junior Enterprise), precum si crearea si dezvoltarea unor colaborari cu parteneri nationali si internationali. Pentru mai multe detalii, mergeti pe JADERomania.org

Comments 9

  1. AM O SIMPLA INTREBARE .AM 42 ANI SUNT INGINER SI TE INTREB DACA [POATE] AM O IDEE DE GENIU UNDE O POT TRIMITE
    ?EXISTA O ADRESA PENTRU ASA CEVA?

  2. Post
    Author
  3. @Rik,
    Iti recomand cartea “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”, care in capitolul 2, ” Cum sa incepi o afacere”, trateaza “Valoarea discutabila a ideilor de afaceri” si drumul “De la idee la oportunitate”. O poti comanda aici: http://www.ujmag.ro/Marius-Ghenea/Antreprenoriat-drumul-de-la-idei-catre-oportunitati-si-succes-in-afaceri.

    Indiferent daca esti antreprenor, doresti sa devii, sau nu, chiar face parte din categoria cartilor care nu ar trebui sa ne lipseasca din biblioteca.

    Mult succes si lectura placuta!

  4. Mi se pare destul de fina ironia lui Rik – cu ideea – iar raspunsul ,,Nu prea cred in idei de geniu, deci nu stiu unde ar trebui sa spuneti aceasta idee…” pe masura. Intrebare – pornind de la ideea ca nu exista idei de geniu, ci doar simplu idei, cum se face ca promovezi o carte in care vinzi tocmai idei?

  5. Post
    Author

    Nu sunt idei, sunt informatii. Ele se bazeaza pe experienta si pe cunostinte teoretice si practice. Si ele oricum sunt valoroase doar daca sunt aplicate de cei care citesc acea carte…

  6. 🙂 Einstein era un geniu si avea idei pe masura, poate nu stim noi si nea’Rik este un viitor Einstein ;)) desi nu cred, mai ales ca nu stie sa scoata CAPS LOCK de la tastatura.

  7. Eu as dori sa va intreb,dc intr-o afacere de start-up,angajarea unui contabil bun se afla in cadranul important+urgent sau in cel important+mai putin urgent ?
    De asemnea,as vrea sa va provoc,credeti ca veti putea scrie o noua carte ce ar putea depasi realizarile deja notabile,ale recentei carti ? 🙂 Va multumesc mult pentru ca ati scris aceasta carte,am invatat multe lucruri noi si sper sa le aplic cat mai bine.Multumim!

  8. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *