Program lansare Timisoara, 29-31 martie

2011-03-26 17:28:10
|
Marius Ghenea - Program lansare Timisoara, 29-31 martie

Marti 29 martie, ora 11:00, Centrul de Afaceri Regional Timisoara (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), lansarea oficiala a cartii “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” la Timisoara. Pentru detalii, mergeti pe site-ul BusinessDays.

Marti, 29 martie, ora 18:00, Iulius Mall Timisoara, Open Class si discutie libera cu antreprenori banateni la Mall, pe teme de antreprenoriat, insotita de posibilitatea semnarii cartii Antreprenoriat cu autograf. Pentru detalii si informatii, iata aici un material din Ora de Timis.

Miercuri, 30 martie, ora 9:45, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor (str. Pestalozzi nr. 16, sala ADM, etaj 1), va avea loc o lansare speciala a cartii Antreprenoriat in mediul universitar din Timisoara, cu semnare de carte la final. Pentru studentii sau profesorii interesati sa participe, trimiteti un e-mail la ovidiu.megan@feaa.uvt.ro

Miercuri, 30 martie, ora 13:00, la Centrul de Afaceri Regional Timisoara, sesiune de semnare a cartii Antreprenoriat pentru participantii la BusinessDays

Joi, 31 martie, ora 10:00, in cadrul JobShop Timisoara, in Amfiteatrul A1, cladirea MPT, voi sustine o scurta prezentare din ciclul “Cariere de succes”, insotita de prezentarea cartii Antreprenoriat si de semnare de carte. Intrarea este libera, pentru detalii va rog consultati programul JobShop Timisoara.

Joi, 31 martie, incepand ora 11:00, in cadrul celei de a patra conferinte de la BusinessDays, la Centrul de Afaceri Regional Timisoara, o prezentare de Antreprenoriat urmata la finalul sesiunii de dimineata, la ora 13:00, de o ultima sesiune de autografe in Timisoara pe cartea Antreprenoriat. In a doua parte a zilei va urma si un workshop pe teme antreprenoriale.

Sper sa ne vedem in curand la Timisoara!

Comments 9

  1. Am primit cartea Dvs.

    Abia astept sa o citesc.Insa nu am primit autograf:(, desi atunci cand am facut rezervare am cerut si autograf.

  2. Post
    Author

    Imi pare rau, poate a fost o problema la editura, eu am semnat toate cartile care mi-au fost date pentru acest program de rezervari…

  3. Sper ca voi avea ocazia sa va intalnesc pentru a-mi semna cartea.

    Pana atunci imi ramane doar sa o citesc si sa invat cat mai multe din experienta Dvs.Din ce am citit pana acum mi se pare foarte interesanta si accesibila oricui doreste sa patrunda cu pasi mici in lumea antreprenoriatului.

    Va felicit.

  4. V-am citit cartea.A ajuns vineri,pana duminica era gata.Nu prea aveam mult timp cand ma apucam sa citesc,dar nu o puteam lasa din mana.Este extraordinara si demult imi doream sa citesc asa ceva.O recomand tuturor.Poate fi folosita si ca manual ,asa ca sunt sigur ca o voi reciti de cateva ori pentru a aprofunda lectura si a invata maximum din experienta dumneavostra.De cand am auzit de dumneavoastra si v-am urmarit pe la TV ,v-am citit blogul zilnic,am citit cartea ,precum si interviurile pe care le dati prin diverse locuri,pot spune doar un singur lucru : TOT RESPECTUL PENTRU DUMNEAVOASTRA! Am doar 20 de ani,dar sunteti un model pentru mine si un exemplu ca se poate reusi chiar si in Romania.Cu toata stima,va felicit pentru aceasta carte si toate proiectele in care sunteti/ati fost implicat!

  5. Post
    Author
  6. De acord cu Mircea, speram sa vedem cat mai multe lucruri de acest gen si sa invatam de la oameni care se pricep.

  7. Felicitari pentru carte, abia astept sa o citesc.:)
    Succes in continuare.

  8. Buna ziua,

    Sunt un mare fan al dumneavoastra, v-am urmarit ascensiunea cu mare interes, si sunt foarte bucuros ca exista oameni ca dumneavoastra.

    Felicitari pentru carte si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa cumpar cartea cu un autograf din partea dumneavoastra.

    Cu stima,
    Adrian T

  9. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *