BusinessDays Timisoara, 29-31 martie

2011-03-10 10:12:16
|
Marius Ghenea - BusinessDays Timisoara, 29-31 martie

Evenimentul de business al anului in Timisoara se apropie: BusinessDays reuneste peste 30 speakeri de top din diverse domenii de activitate, in cursul a doua zile de conferinte si work-shop-uri care se vor desfasura de dimineata pana seara (zilele de 30 si 31 martie). Pe 29 martie, incepand cu ora 11, un eveniment special pe care il putem anunta oficial chiar azi, anume o conferinta pentru lansarea cartii “Antreprenoriat: drumul de la idei catre oportunitati si succesul in afaceri”. Sunt foarte bucuros sa pot lansa aceasta carte si la Timisoara, la un interval foarte scurt (o saptamana) de la lansarea initiala din Bucuresti, programata pe 21 martie. Oricum, cartea va fi disponibila in cadrul evenimentului si in zilele de 30-31 martie, vor exista intervale specifice pentru semnarea cartii in cadrul BusinessDays (in fiecare zi in jurul orei 13:00, puteti regasi detaliile in programul evenimentului), astfel incat in orice zi ajungeti la BusinessDays, sa puteti beneficia de o carte cu autograf. Pentru inregistrare, mergeti pe site-ul evenimentului. Mi-a placut mult filmul de prezentare al BusinessDays Timisoara, iata-l:

Comments 4

  1. Este posibil ca in una din zilele in care este programat acest eveniment sa ne intalnim 5 minute pentru a va prezenta o idee de business si un plan de afaceri?

    Va multumesc anticipat

  2. Post
    Author
  3. Da, suna bine, mi-ar placea si mie sa pot veni, dar ca de obicei lucrurile astea se intampla la ore nepotrivite pentru mine, cand sunt la munca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *