Program luna martie: conferinte, prezentari

2011-03-08 10:38:21
|
Marius Ghenea - Program luna martie: conferinte, prezentari

Voi reveni cat mai curand cu un program detaliat al lansarii cartii “Antreprenoriat, Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri” in tara, insa pana atunci, iata niste repere ale prezentarilor si conferintelor pentru luna martie:

Bucuresti, 10 Martie, Open Class on Entrepreneurship, “Managing the Implications of Growth in (an Entrepreneurial) Business”, se desfasoara la Maastricht School of Management Romania, incepand cu ora 18:30

Bucuresti, 21-22 martie, Schoolforstartups (accesul posibil numai pentru cursanti)

Bucuresti, 21 martie, Lansare carte Antreprenoriat si Open Class “Cum ajungi de la o idee la o initiativa antreprenoriala de succes”, la Intercontinental, Sala Ronda, incepand cu ora 18:00

Cluj, 24 martie, prezentare la JCI Business Club, la BT Cafe, incepand cu ora 18:30

Cluj 24-25 martie, Schoolforstartups (accesul posibil numai pentru cursanti)

Cluj 25 martie, lansare carte Antreprenoriat, sala de conferinte a hotelului CityPlaza

Ploiesti, 28 martie, Open Class pe teme de Antreprenoriat impreuna cu Maastricht School of Management (locatia si ora de incepere vor fi anuntate ulterior)

Timisoara, 30-31 martie, Conferinta Business Days (in cadrul careia va fi lansata si cartea Antreprenoriat)

Timisoara 31 martie, Prezentare in cadrul JobShop 2011

Acolo unde nu sunt inca toate detaliile disponibile (locatie, ora de incepere, etc.), voi reveni pe blog in cel mai scurt timp cu precizari. Pe curand!

Comments 5

 1. Îmi puteţi spune vă rog de la ce oră va fi lansarea cărţii dumneavoastră la Cluj?

  Vă mulţumesc.

 2. Post
  Author
 3. Îmi puteţi spune unde şi la ce oră va avea loc lansarea cărţii în Iaşi?

  Mulţumesc

 4. Post
  Author

  Va fi in cadrul conferintei Finantare.ro, probabil in jurul pranzului, la sala de conferinte de la Hotel Ramada, pe data de 7 aprilie. Voi reveni cu ora exacta imediat ce o vom confirma cu organizatorii, dar pana atunci, poti urmari Finantare.ro sa vezi detaliile evenimentului.
  Marius Ghenea.

 5. Buna ziua,

  Lansarea cartii “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” va avea loc la Ramada Iasi City Center, pe 7 aprilie 2011, la ora 13:00 si va fi un moment dedicat participantilor Conferintei Finantare.ro. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul evenimentului: http://www.iasi2011.finantare.ro.

  O seara frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *