Semnare carte in AFI, vineri ora 18:30

2011-04-13 22:49:42
|
Marius Ghenea - Semnare carte in AFI, vineri ora 18:30

Vineri la Mall AFI Palace Cotroceni, in zona Starbucks de la parter, incepand cu ora 18:30, va avea loc o prezentare a cartii Antreprenoriat, in cadrul targului de carte urban Bookland. De asemenea, in aceeasi locatie, voi oferi semnaturi tuturor celor care doresc aceasta carte cu autograf si nu au reusit sa ajunga la lansarea oficiala de la Intercontinental sau la alte evenimente unde am avut si semnare de carti. Va astept vineri seara la Mall!

Comments 18

  1. Post
    Author
  2. Pe cand o lansare de carte la Suceava ? Sunte ti un model pentru mine .

    stefan

  3. Post
    Author
  4. Post
    Author
  5. Post
    Author

    Am mai primit intrebari legate de Hunedoara-Deva, nu promit, dar am notat in agenda si, daca va exista posibilitatea, voi ajunge. Intre timp, daca nu e prea departe, puteti veni la Sibiu la inceputul lunii iunie, voi fi acolo la un eveniment de business si de lansare carte (detaliile vor aparea in curand pe site).

  6. Va asteptam si la Constanta, sunteti foarte apreciat si in aceasta zona si cred ca ar fii un beneficiu real o astfel de lansare impreuna cu prezenta D-vs in acest oras.

  7. Imi pare foarte rau ca nu am stiut de lansarea din AFI. Dar o sa cumpar cartea si poate o sa obtin un autograf. Felicitari pentru carte!

  8. sa fii si destept si frumos e lucru mare la un barbat!!! dvs le aveti pe amandoua d-le Ghenea… nu sunt om de afaceri, poate uneori va ascult si nu va inteleg, dar va stimez mult… asta vara aveam ocazia sa va vad la nunta lui Vasile Bruma si am ratat-o…

  9. A fost destul de interesant si ezoteric targul, dar cartea ta, Marius, era intre biblii ciudate, carti tibetate si ceaiuri magice. 🙂

  10. Frumos, util si practic. Apreciez interesul pentru publicul larg, de aceea imi permit sa cer a va nota in agenda de lucru o activitate si in jud.Satu Mare, grup tinta elevi si tineri, dornici sa invete de la un exemplu de bune practici. Poate…..
    Cu respect, Alina Persa

  11. Post
    Author
  12. Nu vreau decat sa va incurajez sa va continuati munca …aceea de a ne oferi un model de urmat, fiind pur si simplu dvs … pt ca eu personal, va urmaresc si invat …si invat. O singura rugaminte: continuati sa fiti “public”, sa va pot urmari in continuare. Spor si sanatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *