Arena Ursilor, Brasov, 27 mai

2011-04-12 13:30:43
|
Marius Ghenea - Arena Ursilor, Brasov, 27 mai

O initiativa foarte interesanta de finantare tip seed si early-stage pentru proiecte antreprenoriale, aflata deja la a doua editie. Am participat si la editia de anul trecut si sunt bucuros sa vad ca o parte dintre proiectele prezentate acolo au primit deja finantarile necesare. Anul acesta, sunt convins ca vor participa si mai multe proiecte valoroase, mai ales ca rezultatele de anul trecut sunt deja vizibile, iar Arena Ursilor poate fi o anticamera utila de pregatire si pitching pentru proiecte cu potential, care pot apoi primi finantare la VentureConnect sau in alte structuri de finantare potrivite. Asa ca daca aveti un proiect bun, este o ocazie excelenta de a participa la aceasta competitie de la Brasov. Participarea este gratuita si, in plus, un numar de mentori cu experienta mare de business va vor ajuta sa va puneti la punct planul si prezentarea acestuia. Dupa postura de leu din Arena Leilor, voi fi si “urs” pentru o zi la Brasov, pe 27 mai, in cadrul Online Business Forum. Pentru mai multe informatii, mergeti in Arena Ursilor si propuneti acolo proiectele voastre! Selectia se va finaliza in jurul datei de 20 mai.

Comments 11

  1. Post
    Author
  2. Proiectele care participa trebuie sa aiba o importanta componenta de online. De la marginea din dreapta unde proiectul e in totalitate e-business, pana la marginea din stanga unde una din componentele principale (data mining, marketing, distributie) foloseste canalul online.
    Proiectele se trimit la evaluare@underclick.ro

  3. Post
    Author
  4. Post
    Author

    Cred ca trebuie sa ii contactezi pe organizatori pe site-ul evenimentului. Opinia mea este ca ar putea intra in concurs, cu doua conditii:
    1. sa fie un proiect de antreprenoriat social serios
    2. sa aiba o componenta online imporanta/dominanta
    Eu consider ca si organizatiile non-profit sunt in realitate tot activitati antreprenoriale, in sensul larg de antreprenoriat social (evident daca obiectivele organizatiei sunt sociale).
    Succes!

  5. @Geta / O sa dau un exemplu de anul trecut > proiectul Digital Village care este un proiect non-profit a primit finantare. Nici macar nu apartinea unei societati ci l-am incorporat noi ca activitate pentru urmatorii doi ani, cand speram sa isi gaseasca partenerii sociali cu care se va desfasura.
    Sunt unele proiecte care pur si simplu au substanta si atunci merita la fel de mult ca si cele care au componenta comerciala.

  6. Pingback: Cine are bani de investit in proiecte online romanesti? Si, mai ales, cât? | refresh.ro

  7. Pingback: » 3 invitatii la Online Business Forum

  8. Pingback: » Parteneriat ARMO – OBF

  9. Pingback: La Brasov pe 13 mai - Marius Ghenea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *