Speaker la conferinta SEEPEA, 20 mai

2011-05-18 16:53:57
|
Marius Ghenea - Speaker la conferinta SEEPEA, 20 mai

Vineri are loc la Bucuresti un eveniment regional sud-est european, organizat de SEEPEA (South-Eastern Europe’s Private Equity Association), denumit sugestiv “Building Bridges between Silicon Valley and South Eastern Europe”, la care voi participa in panelul dedicat investitiilor business-angel. Participa un numar reprezentativ de specialisti si investitori atat din Romania si din regiunea balcanica, dar si din Statele Unite. Pentru detalii, verificati programul. Este o initiativa demna de apreciat a Asociatiei Fondurilor de Investitii, deoarece o legatura mai buna cu coasta de vest americana, din punct de vedere al investitiilor dar si al contactelor de business, poate fi extrem de benefica pentru dezvoltarea proiectelor antreprenoriale romanesti, cu precadere in zona IT si Internet. Sper ca in curand, SEEPEA sa aiba si o ramura de business-angels in cadrul Asociatiei, pe langa membri tipici din zona fondurilor de investitii.

Comments 2

  1. Buna Marius,

    am citit pe blog-ul tau despre asociatia de private-equity din Europa de Est care pare interesata sa promoveze si investitiile in Romania – as dori sa stiu mai multe despre posibilitatile de parteneriat pe care le ofera sau oportunitatile ce merita a fi luate in calcul pentru anul in curs. Mersi anticipat. Si felicitari pentru blog, e foarte complex si raspunde la multe intrebari care ii preocupa pe antreprenori.

  2. Post
    Author

    Ioan,

    Daca imi trimiti un e-mail (adresa este pe home-page la sectiunea de contacte), te pot pune in legatura cu cineva din conducerea asociatiei (SEEPEA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *