De 4 iunie

2011-06-04 10:41:20
|
Marius Ghenea - De 4 iunie

Da, azi e o zi speciala. Le multumesc tuturor celor care mi-au transmis deja urari de La Multi Ani, m-a impresionat in special un gest al unor tineri prieteni din Oradea, din corul Fiat Lux, care mi-au cantat La Multi Ani pe YouTube, si chiar foarte bine, asa cum se poate vedea mai jos. Le multumesc si in acelasi timp, trimit mai departe aceste urari de La Multi Ani celor care isi aniverseaza tot azi ziua de nastere; prietenii stiu de ce 🙂

Comments 38

  1. Post
    Author
  2. La multi ani ,sanatate si tot binele din lume
    iti ureaza parintii tai!

  3. Post
    Author
  4. la multi ani ,sanatate pentru dumneavoastra si intreaga familie…idei si afaceri cat mai multe pe viitor…sunteti un model pentru mine si multi tineri ,tineti o tot asa

  5. La Multi Ani DOMNULE MARIUS GHENEA!!,sa va dea Dumnezeu sanatate si intelepciune in tot ceea ce faceti:)

  6. Post
    Author
  7. Post
    Author
  8. Post
    Author
  9. La multi ani! Sa aveti succes in tot ce va propuneti sa realizati in viitor!

    O zi buna,

    Oana

  10. Incep prin a va spune un calduros La multi ani! multa sanatate si fericire. Am dat de pagina dvs dintr-o intamplare. Imi scriu lucrarea de dizertatie cu titlul “Confidentialitate si securitate in internet”. Urmarindu-va destul de des la emisiunea in Arena leilor mi-am adus aminte ca dvs sunteti umpic de As in domeniul in care trebuie sa-mi includ dizertatia. Asa ca am marea rugaminte daca ma puteti ajuta cu ceva idei, trimiteri pentru studiul meu de caz intitulat “IMPACTUL COMUNITATILOR VIRTUALE IN MEDIUL ECONOMIC – FACEBOOK-UL”, ma gandeam eu. Va multumesc anticipat.

  11. La multi ani! Sanatate si cat mai multe impliniri in viitor, va doresc. Petrecere frumoasa!

    Andrei Buzoescu.

  12. Sincere urari de bine, sanatate multa si impliniri pe toate planurile !!! “La Multi Ani!” 🙂

  13. Sincere urari de bine, sanatate multa si impliniri pe toate planurile !!! “La Multi Ani!”

    Cu multa stima,
    Georgiana T.

  14. Post
    Author
  15. Post
    Author

    Multumesc pentru urari, cu privire la cealalta problema, nu cred ca te pot ajuta chiar de ziua mea, in acest weekend, asa incat putem vorbi pe e-mail dupa ziua de luni…

  16. Mi se pare cat se poate de normal. E perfect dupa ziua de luni. Va multumesc ca nu mi-ati dat DELETE:) si ca mi-ati luat rugamintea in seama. Petrecere frumoasa si inca odata La multi ani!

  17. La multi ani,
    Multa sanatate, intelepciune, compasiune, idei inovatoare, putere de munca, vointa si determinare pentru a va continua demersurile. Multe impliniri pe plan personal, spiritual si familial va doresc.
    Alexandru

  18. Post
    Author
  19. Mii de scuze pentru intarziere , azi am reusit sa deschid calculatorul.La multi ani si multa sanatate ! De restul lucrurilor va ocupati dumneavoastra 😛 . Toata stima si respectul !

  20. Post
    Author
  21. Post
    Author
  22. Post
    Author
  23. Buna ziua domnule Ghenea. Sunt eu Alex, cel cu dizertatia, ce v-am cerut idrumarea ceva mai sus. A venit ziua in care astept raspunsul de la dvs si imi doresc sa primesc un raspuns de orice natura.
    Va multumesc.

  24. Post
    Author

    Alex, un commnent pe blog nu e un mod potrivit de a solicita astfel de informatii. Asa cum nu este potrivit sa inchei o urare de La Multi Ani cu o astfel de cerere. Foloseste te rog e-mail-ul meu (publicat pe site), spune-mi acolo exact cu ce crezi ca te pot ajuta (in afara de materialele pe care le poti gasi si singur pe blog-ul meu, am scris mult in ultimele luni despre social media, atat despre Facebook, cat si despre LinkedIn si altii) si iti voi raspunde in cel mai scurt timp.

  25. Post
    Author
  26. Cu putina intarzire va urez si eu La multi ani, la fel de productivi si cu realizari pe masura. Ne vedem marti la Ploiesti sa vorbim despre viitoarea generatie de antreprenori (2.0). Cu respect, Iulian

  27. Post
    Author
  28. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *