Arena Leilor, un nou sezon!

2011-10-12 11:04:35
|
Marius Ghenea - Arena Leilor, un nou sezon!

Noul sezon al Arenei Leilor a inceput luni, 10 octombrie, la ora 19:30 si va fi difuzat in continuare pe TVR2, in fiecare luni, la ora 19:30, pe grila de toamna a televiziunii. Am avut si in acest sezon cateva proiecte interesante care au obtinut finantare, insa in continuare, cred ca cea mai importanta valoare adaugata a programului este de fapt cea educativa, deoarece aceasta emisiune este practic in continuare singura emisiune din grila canalelor TV romanesti care discuta despre dezvoltare antreprenoriala. Puteti afla mai multe idei si informatii despre cum sa va rafinati strategia si planul de afaceri, cum se poate obtine finantare de catre afaceri antreprenoriale, cum se poate analiza si apoi ataca piata in mod eficient, urmarind emisiunea. Pentru urmatoarele sezoane, discutam si posibilitatea de a obtine drepturi de catch-up online, astfel incat sa putem difuza si pe Internet emisiunea, inclusiv arhiva sezoanelor trecute. Mai jos promo-ul TVR2 pentru sezonul de toamna. Vizionare placuta!

 

Comments 16

  1. “Pentru urmatoarele sezoane, discutam si posibilitatea de a obtine drepturi de catch-up online, astfel incat sa putem difuza si pe Internet emisiunea, inclusiv arhiva sezoanelor trecute”

    Super tare sper sa reusiti!!

  2. Post
    Author

    Stiu, sper sa reusim! Am primit acest feedback de la foarte multi antreprenori si telespectatori, care mi-au spus ca ar prefera sa vada continutul acesta si pe Internet, atunci cand pot sa il vizioneze. Deocamdata, sunt cateva secvente video postate in mod individual pe YouTube, pe care va incurajez sa le urmariti (cu un search YouTube “arena leilor”), chiar daca nu sunt convins ca au drepturi de autor necesare 🙂

  3. Aaaaaaaa, pai asa, Marius? Emisiunea a fost luni si ne spui de ea miercuri? 🙂 Am ratat-o si imi pare rau. Trebuie sa te revansezi cu…o recenzie. Asta e… 🙂

  4. A investit cineva in proiecte luni? Imi plac unii concurenti(ex:cel cu proiectul de 2 pagini, cel cu sala de fitness din Ploiesti). Bafta multa in continuare. Raman la parerea ca este de departe cel mai bun show TV din Romania.

  5. Stiu, sper sa reusim! Am primit acest feedback de la foarte multi antreprenori si telespectatori, care mi-au spus ca ar prefera sa vada continutul acesta si pe Internet, atunci cand pot sa il vizioneze. Deocamdata, sunt cateva secvente video postate in mod individual pe YouTube, pe care va incurajez sa le urmariti (cu un search YouTube “arena leilor”), chiar daca nu sunt convins ca au drepturi de autor necesare
    +1

  6. Ar fi foarte fain sa existe pe net o arhiva a sezoanelor trecute! 😀

  7. Post
    Author

    Da, colegul meu Dragos a investit in editia de luni intr-un proiect de asistenta maternala. Nu am urmarit emisiunea, asa ca nu mai retin detaliile, deoarece filmarile au fost facute acum cateva luni.

  8. Din pacate, calitatea proiectelor prezentate e din ce in ce mai slaba (poate e doar impresia mea). In ultimele 2-3 emisiuni am vazut concurenti cu proiecte si prezentari ilare spre ridicole.
    Dvs. domnule Ghenea si colegii dvs. incercati sa redresati situatia, oferind sfaturi profesioniste si utile acelor concurenti, dar, parerea mea este ca multe proiecte nu ar trebui sa ajunga in Arena. Sau cel putin nu in stadiul respectiv. Parca sunt prea multe proiecte intocmite “pe genunchi” si prea multi oportunisti atrasi de mirajul banilor pusi in joc.
    Poate daca ar fi citit cartea dvs. inainte, nu ar fi ajuns cu asemenea prezentari in Arena 🙂

    Mult succes in continuare!

  9. Post
    Author

    Multumesc pentru mesaj si pentru aprecieri! De acord, avem in continuare o problema cu faptul ca nu exista suficiente proiecte de calitate in Arena Leilor, insa lucram si la acest aspect, sper ca sezonul viitor sa fie mult imbunatatit din acest punct de vedere. Sezonul actual (pana la Craciun) a fost deja filmat, deci nu mai pot aparea schimbari, insa pentru sezonul de iarna-primavara 2012, incercam sa aducem proiecte din ce in ce mai bune, chiar sunt niste actiuni foarte interesante in curs, sper sa le anuntam in curand!
    Marius Ghenea.

  10. salut, Marius!
    ar fi interesant ca, pe viitor, poate in sezonul de primavara, sa acordati, citeva minute, in fiecare emisiune, prezentarii unor filmulete, in care sa vedem ce s-a intamplat cu afacerile in care tu si “leii” ati investit declarativ. suntem curiosi sa aflam daca ati mers mai departe si ce s-a intimplat/ nu ati mers mai departe, din ce motive.

  11. Post
    Author

    Se lucreaza la un astfel de follow-up, sper ca va fi intr-adevar pus in aplicare din sezonul viitor. Avem si alte proiecte interesante cu Arena Leilor pentru urmatorul sezon, vei vedea probabil in curand cateva dintre aceste proiecte la TVR2 sau pe alte canale ale televiziunii publice.

  12. Eu vreau sa te felicit pentru cel mai original refuz pe care l-am auzit in Arena pana acum. Atat de expresiv, atat de profund! 🙂 L-ai dat in emisiunea de aseara unui inginer care va propunea ceva business legat de reciclarea deseurilor industriale ( unsori, lubrificanti, etc) si a sunat cam asa: “Mie mi se pare cam unsuroasa treaba in momentul de fata. Mai trebuie lubrifiata un pic ca sa pot patrunde in ea.” Savuros momentul! 🙂

  13. Post
    Author
  14. Cel mai frustrant lucru este ca nu exista o arhiva a emisiunilor regasibila pe internet. Am reusit sa gasesc in jur de 20 de emisiuni, atat, in rest doar oameni care se plang de acelasi lucru.

  15. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *