Schoolforstartups Open Class: Bucuresti, Cluj

2011-11-18 19:49:44
|
Marius Ghenea - Schoolforstartups Open Class: Bucuresti, Cluj

O veste buna pentru cei interesati de dezvoltarea antreprenoriala personala: la Bucuresti pe 22 noiembrie si la Cluj pe 24 noiembrie vom sustine doua noi sesiuni Open Class (deci cu participare libera, gratuita) pe tema programului Schoolforstartups, unde veti putea sa aflati, in dialog cu Doug Richard si cu mine, care este calea cea mai potrivita de la o idee de afaceri la un business antreprenorial de succes, cum puteti deveni antreprenori, care sunt greselile frecvente pe care antreprenorii le fac la inceput de drum si alte asemenea lucruri utile pentru toti cei care au inceput deja o activitate antreprenoriala sau care se gandesc sa inceapa un astfel de proiect in viitor. Pentru ca locurile disponibile sunt limitate, va recomand sa va inregistrati cat mai repede aici, unde veti gasi si detaliile de participare, ora si locatia. Ne vedem in curand la Bucuresti si Cluj…

Comments 8

  1. Tot timpul pleci pe/de undeva, Marius! N-ai obosit? 🙂 Mie una mi s-a facut dor de omul din spatele antreprenorului, cititor, calator…Nu l-am mai vazut de mult pe aici… 🙂

  2. Post
    Author

    Nu e obositor, daca faci lucrurile cu placere si pasiune! Nu am nicio problema din acest punct de vedere. In plus, mie chiar imi place mult sa calatoresc, ma simt bine in calatorie, mai bine decat la destinatie. Pentru ca atunci cand ajungi la destinatie, trebuie sa iti setezi din nou o alta destinatie…

  3. Si eu cred ca nu trebuie iesit din ritm ! Este un stil de viata, binenteles cu mici riscuri …

    Tot respectul pentru efortul de a incerca sa transmiti mesaje celor care isi doresc sa devina antreprenori si nu numai !

  4. Cred ca Marius este intr-un timp de-a face binele.
    Sunt altii care se bucura de el.
    Chiar daca-i ducem dorul , eu zic sa nu fim egoisti:-)
    Marius,toate cele bune !

  5. Buna,
    Am fost la Open Class la Cluj si am vazut prezentarea. Apoi, am intrat pe site si primul rand scris despre program este urmatorul:
    “School for Startups is the first entrepreneurial training program in Romania.”
    Eu stiu ca EMPRETEC exista in Romania din 2002 si Romania este chiar prima tara din Europa in care a ajuns. L-am absolvit si eu anul acesta si stiu ca se poate face o singura data in viata pentru ca e unic.
    Si atunci, nu inteleg cum S4S e primul program de training antreprenorial din Romania?

  6. Post
    Author

    Cristian,
    Felicitari, daca ai urmat programul EMPRETEC. Nu stiu daca mai e disponibil in acest monment, cu siguranta orice asemenea program este util si contribuie la dezvoltarea antreprenoriala si personala, daca e un program serios, bazat pe o curicula solida si cu profesori de calitate. Cu privire la exprimarea din site-ul S4S, nu ma ocup personal de materialele publicate acolo, am sa le comunic acum colegilor care se ocupa de program, in caz ca exprimarea nu este cea mai potrivita. Oricum, Schoolforstartups este in prezent cea mai importanta scoala antreprenoriala din Romania si din regiune, asta pot sa iti confirm. Succes!
    Marius Ghenea.

  7. Ok,
    Am fost un pic carcotas dar eram un pic dezamagit pentru ca nu ai reusit sa ajungi la Open class. Am mers acolo, in primul rand deoarece stiam ca vii si doream sa mai “fur” ceva invataminte de la tine! Dar m-am multumit si cu Doug!
    Felicitari pentru carte!
    Despre ea, se poate spune intradevar ca este prima carte de antreprenoriat din Romania, care merita recitita 🙂

  8. Post
    Author

    Am fost la Sofia la o conferinta tot pe teme de antreprenoriat, din pacate, care era confirmata inainte de anuntarea evenimentului din Cluj, asa ca nu am putut participa. Sper sa ne vedem intr-o alta ocazie si oricum, sunt convins ca Doug a fost o prezenta foarte convingatoare la Cluj, il stiu bine si stiu ca e o persoana absolut inspirationala, in discursurile, ca si in cursurile sale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *