Prezentare la GPeC, marti ora 13:30

2011-11-19 11:33:54
|
Marius Ghenea - Prezentare la GPeC, marti ora 13:30

Marti, 22 noiembrie, la ora 13:30, voi face o prezentare la GPeC, Gala Premiilor e-Commerce, la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti. Subiectul prezentarii va fi “Afaceri e-Commerce: Startup, Dezvoltare, Finantare” si voi incerca, in cadrul prezentarii, sa vorbesc despre cateva dintre experientele mele din domeniul dezvoltarii de magazine online, care sper sa fie interesante si utile pentru participanti. Gasiti programul integral al Galei aici. Ne vedem marti, la Crystal Palace Ballrooms!

Comments 3

  1. Pingback: » Programul de marti 22 noiembrie

  2. Buna ziua,

    Poate ca are fi interesant ca la prezentarile GPec sa fie specificat ca acest organism nu are nici o autoritate, cand de fapt a fost creat pentru a incuraja comertul electronic.

    Am cumparat un produs de pe un site care afiseaza cu mandrie foarte mare logo-ul GPeC. Am cumparat Joi un incalzitor de pe site-ul http://campinggrill.ro si am vrut sa retrunez produsul Vineri, in ambalaj original, in stare impecabila, nefolosit – si a fost refuzata.

    Am contactat GPeC, dar se pare ca nu prea au intentii sa ajute consumatorul inselat de un site autorizat de ei. Am decis sa merg la OPC impreuna cu avocati pentru a ataca ambele parti, firma 360 Multi-Solutions SRL si academia GPeC, care in loc sa faca transparenta in comertul online, mai mult ascunde gunoiul sub pres.

    Poate subliniati subiectul la Gala, are fi interesant…

  3. Post
    Author

    Nu cunosc situatia exacta, dar eu am incercat doar sa sustin, asa cum fac intotdeauna, orice initiativa menita sa creasca nivelul si standardul serviciilor din comertul online romanesc…
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *