Programul de marti 22 noiembrie

2011-11-21 14:58:03
|
Marius Ghenea - Programul de marti 22 noiembrie

9:00, la Crowne Plaza, voi participa in primul panel al zilei de la NetCamp, evenimentul pentru startup-uri organizat de Cristian Manafu. Sunt bucuros sa pot participa acolo, il felicit inca o data pentru aceasta initiativa si pentru toate celelalte initiative excelente, care ajuta la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial si de social-media local.

13:30, la Crystal Palace Ballrooms, voi sustine o prezentare la GPeC, pe care am anuntat-o recent aici. Sunt convins ca ii voi intalni acolo pe multi dintre cei implicati in dezvoltarea de magazine online in Romania.

15:00, la Radio Lynx, un interviu organizat cu Wall-Street.ro, intr-un dialog cu Claudiu Vranceanu, despre sursele de finantare pentru noul antreprenoriat si alte subiecte interesante despre antreprenoriatul romanesc.

17:30, la Intercontinental, alaturi de Doug Richard voi participa la un eveniment de prezentare a programului Schoolforstartups 2012 (intrarea libera, recomand inregistrarea prealabila aici).

19:00, din nou la Crowne Plaza, voi participa la finalul zilei in juriul concursului de proiecte NetCamp.

Pe maine!

Comments 15

  1. Ceea ce se numeste un program incarcat!! Cam strans, in special pe final, de la Intercontinental la Crowne Plaza…se ajunge in 20-25 de minute. Dar daca se extinde sesiunea de prezentare Schoolforstartups?
    Ne vedem (in special eu pe dvs…) maine la Inter!

    EVanghelistul

  2. Post
    Author

    Sper ca maine toti organizatorii sa fie punctuali, asa incat sa pot participa integral la tot programul. Oricum, cu siguranta voi fi la Inter la 17:30! Pe maine,
    Marius Ghenea.

  3. Woow, chiar ca poti face multe intr-o zi.

    Eu am doar Netcamp pe lista si nici un trebuie sa vorbesc ca sa fi pregatit ceva inainte.

  4. Post
    Author
  5. Marius, probabil la ora asta te indrepti catre casa pentru putina odihna, dupa ziua plina de astazi. Sau sa iti pregatesti bagajul pentru zborul de maine. Vreau doar sa iti multumesc tie, lui Doug si echipei FPP pentru evenimentul din seara aceasta de la Inter, m-am convins ca am facut o alegere buna cand m-am inscris la Schoolforstartups. Este prima investitie cu beneficii clare pe termen mediu si lung.
    Nu m-am putut abtine sa nu abordez direct subiectul vehiculelor electrice si mi-a placut reactia lui Doug.
    Odihna placuta!

    Gabi

  6. Post
    Author

    Multumesc si eu pentru invitatie, imi pare rau ca timpul a fost scurt si nu am reusit sa raspundem in direct la mai multe intrebari!

  7. Post
    Author

    Gabi,
    Ma bucur ca ti-a placut prezentarea, chiar cred ca facem ceva deosebit, valoros pentru antreprenoriatul romanesc, insa e nevoie de prezenta fizica si de asemenea intalniri intre mine, Doug si cei interesati de program pentru a putea fi cat mai convingatori.
    Tinem legatura,
    Marius.

  8. Pingback: Pe scurt despre NetCamp 2011 - Concediaza-ti seful!

  9. Felicitari pentru ceea ce faci
    Asteptam mai multe evenimente si la Cluj 🙂

  10. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *