Cartea Antreprenoriat, distribuita impreuna cu Business Magazin

2011-12-04 17:28:28
|
Marius Ghenea - Cartea Antreprenoriat, distribuita impreuna cu Business Magazin

O actiune speciala incepe maine la Business Magazin: cartea Antreprenoriat (intr-un tiraj nou, cu coperta paper-back) va fi oferita impreuna cu revista Business Magazin, atat la distributie prin punctele de difuzare a presei, cat si catre toti abonatii Business Magazin. Este o actiune in premiera pe piata revistelor de business din Romania si sper ca titlul de carte ales sa fie foarte util pentru toti cititorii revistei. Mai ales tinand cont ca revista ajunge in general la cititori implicati in business, atat ca antreprenori, dar si ca manageri in companii, iar in carte vorbesc nu doar despre antreprenoriat in sens strict, ci si despre alte forme de antreprenoriat, cum ar fi intraprenoriat (antreprenoriatul care se manifesta in companii la nivelul angajatilor din pozitii de management) ca si despre antreprenoriat social si alte ipostaze ale activitatii antreprenoriale in sens larg. Multumesc din nou si revistei Business Magazin dar si Fundatiei Post Privatizare, care sustine aceasta actiune (ca si alte actiuni legate de cartea Antreprenoriat) si bineinteles Colectiei Business a Editurii Universul Juridic, publisher-ul cartii. Cartea o gasiti la chioscuri in perioada 5 – 18 decembrie impreuna cu revista BUSINESS Magazin, pentru abonatii revistei cartea este gratuita.

Comments 13

  1. Am 25 de ani si administrez o afacere in domeniul agricol. Vreau sa spun ca imi face placere sa citesc sau sa ascult de fiecare data cand vorbiti de antreprenoriat sau de bussines-ul
    din Romania. Spun Romania, pentru ca sunt unul din putinii care mai doresc sa ramana in aceasta tara si sa ajute atat cat se poate ca ea sa ajunga, cel putin asa sper, la un nivel apropiat de tarile vest-europene.

  2. Iar pentru cei care nu sunt abonati scria in revista ca pachetul se va vinde la pretul de 12 lei. Apropo, felicitari pentru articol.

  3. exista vreo diferenta de continut intre cartea originala si cea care apare pe 5 cu business magazin?

  4. Post
    Author

    Nu, este aceeasi editie, nu este o editie noua. Din considerente tipografice, de distributie dar si de cost, cartea este paper-back si nu hard-cover, dar continutul este identic. Am mai adaugat, pe contracoperti, niste informatii noi despre programele de educatie antreprenoriala la care particip, respectiv Schoolfostartups 2012 si Business Mentoring Program.
    Marius Ghenea.

  5. Mii de multumiri pentru carte! Admir foarte mult faptul ca v-ati gasit timp pentru a-i ajuta cu informatii de aur pe cei care se afla la inceput de drum. Pe mine personal m-a ajutat mult cartea in afacerea mea. Tot respectul.

  6. Post
    Author
  7. Imi voi cumpara si eu maine cartea, sper sa ma ajute mai ales ca in curand sper sa fac rost de fonduri(imprumuturi)pentru o mica afacere !
    Multumesc pentru ca v-ati rupt o parte din timpul dumneavoastra pentru a ne da informatii sper eu pretioase incepatoriilor !

  8. Caut de cateva zile pachetul carte + revista business magazin si nu o gasesc. Am gasit revista dar este fara carte. Aveti idee cum as putea intra in posesia cartii la pretul “subventionat”?

  9. Post
    Author

    Din pacate, tirajul cu cartea s-a epuizat din cate stiu, din primele zile. Eu am anuntat pe blog de mai mult timp aparitia acestui tiraj special, imi pare rau ca nu ati reusit sa beneficiati de aceasta actiune organizata cu Business Magazin. Cartea se gaseste in continuare in librarii (versiunea hard-cover, mai scumpa) sau in librarii online (unele au oferte speciale in aceasta perioada a anului, cu reduceri).

  10. Eu consider ca oricare ar fi pretul cartii, merita sa o achizitionati pentru ca ofera informatii foarte pretioase.

    Eu am achizitionat-o chiar in momentul lansarii pe blog si A MERITAT fiecare leu !!!

  11. Am scris si eu cateva impresii despre carte. Linkul se gaseste mai sus, la nume.

    Deocamdata vad ca “Antreprenoriat” nu mai este in stoc pe nicaieri. Probabil s-a epuizat tirajul. Urmeaza sa reapara?

    Eu am cumparat anul trecut editia hardcover, scoasa in conditii foarte bune.

    Cartea asta ar trebui sa fie lectura obligatorie pentru cei care vin la “Arena Leilor” 🙂

    Felcitari pentru aceasta carte!

  12. Post
    Author

    Multumesc pentru opinii, sper sa fie o carte utila pentru multi antreprenori. Cartea ar trebui sa fie in continuare disponibila in librarii, dar si online, insa e posibil sa apara si sincope la livrare, business-ul de carte fiind unul destul de complicat si dificil in acest moment…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *