Cluj 6 februarie, Tg. Mures 7 februarie

2012-02-03 13:35:44
|
Marius Ghenea - Cluj 6 februarie, Tg. Mures 7 februarie

Turneul Arenei Leilor continua luni la Cluj si marti la Tg. Mures. Detalii puteti afla pe site-ul turneului, Turneu Arena Leilor. Pentru participare, este suficient sa va inscrieti pe site, nu este neaparat nevoie sa veniti si cu un proiect de finantare pentru casting, desi ne dorim sa existe cat mai multe proiecte valoroase care sa poata fi promovate in platoul de filmare. Puteti deci participa si ca simpli spectatori, mai ales ca in prima parte a zilei, atat luni cat si marti, vor fi cateva prezentari si workshop-uri interesante despre pitch-ul perfect si despre antreprenoriat in general, ca si discutii cu sala legate de emisiune si de modul cum se pot obtine finantari de tip business-angel. Pitch-ul perfect va fi explicat intr-un workshop de Peter Barta, iar la Cluj in particular vom fi prezenti chiar doi lei, alaturi de mine va fi si Dragos Anastasiu, si el un “veteran” al Arenei Leilor, langa care am combatut umar la umar chiar din primul sezon, din 2007.

Comments 7

 1. Sa aveti zboruri fara probleme in perioada aceasta cand iarna nu-i ca vara!
  Pacat ca nu este inregistrat turneul si prezentat ca o emisiune in sine… Cea de la Cluj, cel putin, va fi cu siguranta spumoasa avand in vedere ca participa la ea cei mai joviali lei din Arena! 🙂

 2. Sper ca v-ati simtit bine la Cluj.Mi-a facut o deosebita placere sa asist si eu (pentru o ora)la prezentarile facute.Sunteti un om extraordinar !

 3. Post
  Author
 4. Post
  Author
 5. Imi pare tare rau ca nu ajungeti si la Iasi pe data de 13 februarie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *