Cursuri de negociere si decizii strategice

2012-05-11 10:07:11
|
Marius Ghenea - Cursuri de negociere si decizii strategice

Fundatia Post-Privatizare aduce la Bucuresti un curs de Negotiations and Strategic Decision Making, in perioada 23-25 mai, sustinut de Peter Coles de la Harvard Business School. Este o ocazie deosebita pentru multi dintre antreprenorii si managerii romani de a putea participa la acest curs predat dupa curicula Harvard aici in Romania. Cursul contine, pe durata a trei zile, sectiuni de predare combinate cu studii de caz si cu simulari prin role-playing, fiind bazat pe cele mai noi cercetari de business si sociologice menite sa determine metodele optime de negociere si de luare a deciziilor strategice in cadrul companiilor. Pentru detalii si inscriere, vizitati site-ul programului.

Comments 3

  1. Bună ziua!

    Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă ai 3 minute și vrei să ajuți un pic, te rog să completezi chestionarul, iar dacă ai prieteni bloggeri, pot să le trimiți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

  2. Post
    Author

    Acelasi curs, facut in SUA, costa de cateva ori mai mult doar ca si suma neta, in plus trebuie sa te gandesti si la toate costurile suplimentare (transport, cazare, etc.). Daca faci in acest mod comparatia, vei vedea ca ceea ce se ofera aici in Bucuresti este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor, iar calitatea este aceeasi pentru ca sunt aceiasi profesori si este aceeasi curicula…
    Marius Ghenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *