Premiile Business Hall of Fame Romania 2012

2012-05-28 15:13:43
|
Marius Ghenea - Premiile Business Hall of Fame Romania 2012

Saptamana trecuta, la Ateneul Roman, organizatia Junior Achievement Romania a decernat o serie de premii pe mai multe categorii, atat pentru companii mari din Romania care au participat la programe sociale dedicate educatiei antreprenoriale a tinerilor din liceele si facultatile romanesti, cat si pentru echipele de tineri care au avut cele mai bune proiecte antreprenoriale, dintre care castigatorii vor reprezenta Romania la competitiile europene organizate de Junior Achievement. O parte a serii a fost rezervata decernarii premiilor Business Hall of Fame Romania 2012, catre sase antreprenori si oameni de afaceri din Romania, pe baza urmatoarelor criterii: viziune şi leadership, impact asupra economiei naţionale, implicare socială şi exemplul de reuşită în profesie. Am fost onorat sa fiu premiat si eu la aceasta a doua editie a Business Hall of Fame Romania, alaturi de Radu Georgescu, Florin Talpes, Steven van Groningen, Radu Timis si Anca Vlad. Mai multe informatii despre acest eveniment se gasesc si pe site-ul ZF.ro.

Comments 20

  1. Marius,

    Felicitari pentru acest premiu! Si alaturi de ceilalti premiati, fara dicutie sunteti modele pentru generatiile urmatoare. E bine ca intr-un mediu atat de tanar, cum este antreprenoriatul in Romania, s-au conturat modele…

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author
  4. Post
    Author
  5. Post
    Author
  6. Inca o recunoastere a reusitei in activitatea de antreprenor si leadership! Felicitari si noi succese!

  7. Post
    Author
  8. Post
    Author
  9. Uite, citesc cartea ta “Antreprenoriat”, si sunt la capitolul 2, la “Valoarea discutabila a ideilor de afaceri”. Sunt perfect de acord cu tine, si… vreau sa-ti sugerez o carte pe care am citit-o de curand si e minunata, chiar daca e posibil ca la randul tau sa o fi citit deja. Este vorba despre “De unde vin ideile bune (O idee naturala a inovatiei)” de Steven Johnson, editura Publica, 2011. Cartea e superba – si tu ai dreptate, secretomania si parerea oamenilor despre valoarea “inestimabila” a propriilor idei sugruma cred de fapt insasi inovarea in Romania. Daca am exploata mai bine retelele lichide si serendipitatea am inova si noi mai mult, caci potential cred ca avem.

  10. Post
    Author
  11. Felicitari Marius, si celor de la Junior Achievement, stiu cand eram in liceu participam la diverse proiecte facute de ei.
    Si la multi ani!!!

  12. Povesteste-ne si noua cand ai un strop de vreme cum se vad Taipeiul, Hong-Kong-ul prin ochii tai. Nu ai mai scris de mult despre altceva in afara bussiness-ului. Te rooooog! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *