Succes pentru Romania, 17 noiembrie

2012-11-16 11:18:53
|
Marius Ghenea - Succes pentru Romania, 17 noiembrie

Maine, 17 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms, are loc conferinta Succes pentru Romania, unde voi participa cu o prezentare despre dezvoltarea afacerilor antreprenoriale. In program sunt si alte prezentari interesante sustinute de antreprenori, manageri sau consultanti ca Rucsandra Hurezeanu, Nader Aschchi si Peter Barta. Mai multe detalii despre program si participare gasiti pe site-ul evenimentului. Pe maine la Succes pentru Romania!

Comments 6

  1. Buna ziua,

    Revin cu o intrebare rautacioasa, la care nu voi astepta raspuns: de ce este promovata dna Ruxandra Hurezeanu ca exceptional manager,etc, atata timp cat cifra ei de afaceri este de pana 400.000 de euro?
    Eu cu 4 angajati si generez CA-uri de peste 700.000 euro si nu ma consider nici pe ndeparte antreprenor sau manager de succes?

    It’s all about marketing?

    O zi buna,
    Alex Stancu

  2. Post
    Author

    Buna ziua Alex,
    Multumesc pentru comment. Daca ai o asemenea afacere antreprenoriala, pornita de la zero, daca aceasta afacere este stabila si genereaza valoare, nu vad de ce nu te-ai considera un antreprenor de succes? Cu privire la comparatia pe care o faci, este foarte dificil de facut asemenea comparatii, pentru ca exista afaceri mici ca cifra de afaceri care genereaza valoare adaugata semnificativa, mai ales cele bazate pe produse inovative, asa cum este cazul afacerii Ivatherm, in opinia mea. In plus, faptul ca aceasta afacere a reusit in ultima perioada sa genereze exporturi catre piete aflate la mare distanta de Romania este un argument suplimentar. Nu in cele din urma, cred ca este de datoria noastra, a tuturor, sa promovam diversitatea antreprenoriala, inclusiv din perspectiva genului (barbati si femei antreprenor), mai ales in conditiile in care in Romania exista in continuare anumite prejudecati cu privire la femeile din business, din politica, din viata sociala. Numele pe care le-am mentionat in postul meu pe site sunt cele pe care le cunosc mai bine, evident ca sunt si alti lectori valorosi la acest eveniment (Bobby Voicu, Dragos Preda, etc.).

  3. Buna seara!Ma numesc Adrian Florea va contactez din partea domnului Radu Mircescu,cu care am colaborat in perioada cand se ocupa de afacerea Viking!
    V-am contactat pentru a stabili o intalnire prin care sa va propun dezvoltarea unei afaceri care se incadreaza in raspunsul oferit domnului Alex Stancu pe blogul dumneavoastra!
    Cu deosebita consideratie,
    Adrian Florea
    0722788044

  4. Post
    Author
  5. Buna ziua si Sarbatori Fericite!

    Imi cer scuze pentru reactia tarzie la raspunsul dvs, dar sincer nu credeam ca veti raspunde, de aceea nu am mai verificat, sunt placut surprins.
    Legat de subiectul ”provocat’ de mine, intradevar criteriul de valoare adaugata mare este unul de luat in consideratie, dar in aceste vremuri nu cred ca este un target principal pentru nimeni din business, decat pentru ‘tunari’, daca dns Hurezeanu reuseste asa ceva, tot respectul pentru dansa, eu nu reusesc de 3 ani de zile decat sa fiu la zi cu costurile si sa merg mai departe, ritmul melcului.
    Legat de gender balance, intotdeauna am sustinut ca o femeie este mult mai buna decat un barbat in leadership, mai ales in business leadership, au o anumita viziune obiectiva si pe termen lung nativa pe care eu a trebuit sa mi-o dezvolt cu timpul, si nici pana acum nu sunt multumit de ce pot realiza.

    VA multumesc mult pentru raspunsul oferit si va doresc sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi dvs,

    Alex Stancu

  6. Buna ziua,
    Imi cer scuze ca va adresez aceasta intrebare,poate nu dumneavoastra ar trebui sa o adresez,dar incerc.
    Vreau sa brevetez o inventie ,dar conform legislatiei romanesti ,dureaza 4(patru ) ani.
    Ce ma sfatuiti sa fac?
    Multumesc,
    Florea Stancu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *