BusinessDays la a 17-a editie!

2014-12-09 16:45:27
|
Marius Ghenea - BusinessDays la a 17-a editie!

Pare ca a inceput cu foarte mult timp in urma, era prin 2010 cand am participat la primul eveniment BusinessDays, la Tg. Mures.

Am apreciat atunci profesionalismul organizatorilor si am continuat sa particip, editie de editie, asistand la dezvoltarea unui proiect extraordinar pentru business-ul romanesc, care a crescut an de an, “cucerind” si orasele cele mai importante ale tarii, ca Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti. In perioada 10-11 decembrie, BusinessDays revine, ca si in anii trecuti, la Bucuresti, la centrul de conferinte al hotelului Caro, anuntand din nou un program de exceptie, cu o pleiada de speakeri foarte valorosi, cu subiecte interesante si provocatoare, cu seminarii, mese rotunde si evenimente speciale in cadrul general al BusinessDays. Eu voi fi acolo joi, 11 decembrie, atat intr-o conferinta plenara din prima parte a zilei, cat si in activitatile din acea dupa-amiaza, pana spre sfarsitul zilei. Ne revedem joi la Bucuresti BusinessDays!

 

Comments 1

  1. Sunt om de afaceri si ar fi foarte benefic daca vii cu un articol nou despre acest eveniment, daca se poate cu mai multe detalii. Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *