Safedrive pentru Chivas The Venture

2016-05-11 13:15:10
|
Marius Ghenea - Safedrive pentru Chivas The Venture

Va povesteam in urma cu ceva timp ca aplicatia Safedrive a castigat etapa nationala a concursului Chivas TheVenture.Acum a inceput etapa internationala acestui concurs.

Timp de 5 săptămâni, publicul este cel care decide prin vot proporția în care va fi distribuită finanțarea totală de 250 000$, oferită în această etapă internationala a competiției, către fiecare dintre cei 27 de finaliști. Participarea României în competiția Chivas The Venture oferă un credit important antreprenoriatului românesc cu impact social, încurajându-se tot mai mult printre tinerii antreprenori orientarea către societate și către sprijinirea comunității.
Susținătorii SafeDrive, start-up-ul românesc din finala Chivas The Venture, pot vota acordand un singur vot săptămânal. Fiecare vot înseamnă o șansă în plus pentru SafeDrive de a primi o parte cât mai mare din finanțarea oferită de Chivas The Venture. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe linkul www.theventure.com/ro si sa votati aplicatia Safedrive.

SafeDrive este aplicația care încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele acumulate se transformă în vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea Rewards a aplicației.

 

25% dintre accidentele rutiere sunt cauzate de distragerea atenției șoferilor de către telefoanele mobile. SafeDrive propune o abordare pozitivă pentru reducerea riscului de accident, prin recompensarea șoferilor. Mai mult, aplicația vine în sprijinul inițiativelor de conștientizare a pericolului la care șoferii se supun nu doar pe ei înșiși, ci și pe ceilalți participanți la trafic (alți șoferi, bicicliști, pietoni) atunci când își folosesc telefonul mobil la volan.

 

Obiectivele SafeDrive

Prin finanțarea primită în cadrul Chivas The Venture, SafeDrive își propune dezvoltarea aplicației și extinderea impactului social către un număr cât mai mare de șoferi care să folosească SafeDrive în mod activ. Investiția sumei primite va merge către: dezvoltarea platformei și a aplicației, cu focus pe integrarea de sisteme noi, inteligență artificială și extragerea datelor; extinderea pe noi piețe, în special UK, Franța și Germania (piețe cu economii concentrate în jurul domeniului auto); servicii de customer care, care privesc atât utilizatorii actuali, cât și pe cei potențiali.

,,Suntem onorați să reprezentăm România în finala globală Chivas The Venture şi să punem țara noastră pe harta globală a antreprenoriatului cu impact social! Sperăm să acumulăm cât mai multe voturi în această etapă și să obținem finanțarea de care avem nevoie pentru a extinde impactul pozitiv SafeDrive asupra a câtor mai mulți oameni.”Tudor Cobâlaş, Co-founder SafeDrive

 

Finala Globală                                                                                         

Tudor Cobâlaş, Co-Founder SafeDrive, este reprezentantul României în finala globală a competiţiei Chivas The Venture, unde concurează alături de alți 26 de antreprenori din țări de pe tot globul. Pentru Tudor urmează participarea la pitch-ul final de la New York, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor. În cadrul pitch-ului, juriul va decide care dintre cele 27 de start-up-uri finaliste va primi restul sumei de 750 000$ pusă în joc de Chivas The Venture.

Despre Chivas The Venture

Competiția The Venture este o oportunitate pentru business-urile cu impact social de a se dezvolta, de a primi sprijin financiar și, nu în ultimul rând, de a obține un lucru visat de mulți: recunoaștere internațională. Din ce în ce mai mult, o nouă generație de tineri antreprenori privesc problemele sociale și de mediu ca pe oportunități. Ei reușesc să depășească granițele modelului tradițional de business, estompând linia dintre profit și scop social, generând o schimbare în bine în comunitate. Chivas The Venture este competiția care le acordă acestora șansa de a-și face cunoscută viziunea la nivel global și de a schimba lumea cu ajutorul afacerii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *